Muistin käytävillä – Uskontopsykologian professori katselee taaksepäin (Owe Wikström (suomennos: Veijo Koivula))

25,00

tuotetunnus (SKU) KK-63750 Osasto:

MUISTIN KÄYTÄVILLÄ on ruotsalaisen professori Owe Wikströmin (s. 1945) pohdiskeleva omaelämäkerta. Wikström muistelee elämäänsä ja vie lukijan pitkälle ja mielenkiintoiselle matkalle. Tarkkojen muistiinpanojensa avulla hän katselee lapsuuttaan Luulajassa sekä opiskelun, työuran ja eläkkeellä olon päiviä Uppsalassa.

Uppsalan yliopiston uskontopsykologian professori, pappi ja terapeutti on yli 20 kirjan kirjoittaja ja arvostettu luennoitsija. Kansainvälisesti hänet tunnetaan muun muassa vierailevana professorina Princetonissa Yhdysvalloissa ja Benaresissa Intiassa.

INTENSIIVISET VUODET ovat nyt ohi. Hitaasti ja harkiten Wikström on kulkenut kohti ikääntymisen rajoja. Nyt professori haluaa istua rauhassa kahviloissa ja kirjoittaa siitä, mitä hän löytää muistin pitkiltä käytäviltä.

Owe Wikströmin kirjan ytimessä eivät ole etenemiset ja tekemiset, vaan elämän ihmettely, uskon ja epäuskon vaihtelu, Jumalan läsnäolon ja poissaolon pohdinta.

MUISTIN KÄYTÄVILLÄ on yritys ymmärtää omaa elämänmatkaa ja siihen sisältyviä suuria ja pieniä eksistentiaalisia kysymyksiä. Kirjailija kutsuu myös lukijoitaan muistin käytäville, kurkistamaan käytävän varrella olevista ovista ja ikkunoista.

Johdanto ja suomennos: Veijo Koivula.

Tekijä
Owe Wikström (suomennos: Veijo Koivula)
ISBN
9789523961432
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2024
Koko
148 x 210 mm
Sivumäärä
256
Formaatti
kovakantinen