Motivaatiolahjat – Löydä omat hengelliset lahjasi, DVD (Markku Veilo)

Tiedätkö, että Jumala on antanut sinulle luonnesidonnaisen palvelulahjan jo syntymäsi yhteydessä? Jos et kuitenkaan tiedä, mikä tämä lahja on, niin silloin koko uskonelämäsi voi olla päämäärätöntä.

22,00 9,90

tuotetunnus (SKU) KK-11164 (Tuote)Osastot: ,

Tiedätkö, että Jumala on antanut sinulle luonnesidonnaisen palvelulahjan jo syntymäsi yhteydessä? Jos et kuitenkaan tiedä, mikä tämä lahja on, niin silloin koko uskonelämäsi voi olla päämäärätöntä harhailemista.

Jos etsit itsellesi yliluonnollisia Hengen lahjoja, niin sinun tulee ensin löytää sekä dominoiva että seuraavaksi vahvin motivaatiolahjasi. Saatuasi selville palvelulahjasi, Herra itse ohjaa sinua sekä kypsymään lahjojen käytössä, että palvelemaan muita näiden lahjojen avulla, sekä seurakunnassa että seurakunnan ulkopuolella. Kun olet päässyt tähän vaiheeseen elämässäsi, niin Hengen lahjat alkavat automaattisesti toimia, koska ne ovat Jumalan antamia työvälineitä, jotta hänen tarkoitusperänsä toteutuisivat kaikkialla sinun kauttasi. Hengen voima lahjoineen laskeutuu motivaatiolahjojen ylle. Motivaatiolahjat, sekä Hengen lahjat ovat kaikki Kristusruumiin yhteiseksi hyödyksi.

Motivaatiolahjojen löytäminen tuo tarkoituksen uskonelämääsi. Lähimmäisen palveleminen niillä tietotaidoilla, jotka Jumala on sinulle antanut vapauttaa sinussa Kristuksen iloa ja saat itsellesi täysimääräisen siunauksen. Jumalan tahto on se, että me kaikki löydämme oman paikkamme seurakunnassa.

  

Koska motivaatiolahjat ovat luonnesidonnaisia, niin ne ovat osa persoonaasi, asenteitasi ja vaikuttimiasi, sen tähden ne vaikuttavat olennaisesti sekä käyttäytymiseesi, että siihen, miten reagoit erilaisissa tilanteissa, joita kohtaat päivittäin.

Motivaatiolahjojen kautta Jumala itse vaikuttaa sinussa tahtomista ja tekemistä, jotta hänen hyvä tahtonsa toteutuisi tehokkaasti elämässäsi ja saisit täyden palkan vaelluksestasi.

Kesto n. 2h 15 min

Tekijä
Markku Veilo
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2009