Mitä ihmettä! – Arvoituksellista ryhmätoimintaa (Jemina Kinisjärvi, Eveliina Koskela, Saara Laakkonen, Minna Valkeapää)

42,90

tuotetunnus (SKU) KK-62806 (Tuote)Osastot: ,

Mitä ihmettä! on runsas paketti erilaista ryhmätoimintaa – pakohuonehenkisiä mysteerejä, QR-koodiseikkailuja ja uusia versioita lautapeleistä. Tehtävät kannustavat yhteiseen oivaltamiseen ja tekemisen riemuun. Seikkailut soveltuvat sekä lapsille että nuorille ja niitä voi toteuttaa kerhoissa, leireillä, rippikoulussa.

Virittäisittekö sovelluksen tutusta lautapelistä maastoon? Ratkoisitteko mysteeriä valaan vatsassa tai muinaisessa Egyptissä? Mysteeri voi viedä keskelle raamatunkertomusta, miettimään ilmastokysymyksiä tai selvittämään QR-koodien avulla leirinjohdon sieppausta. Seikkailut ovat valmiita sellaisenaan, mutta niistä voi poimia vinkkejä myös omien mysteerien luomiseen.

Jemina Kinisjärvi on peleistä ja seikkailuista innostunut nuorisotyönohjaaja, jonka vapaa-aika kuluu kokeillen kaikkea uutta pelirintamalla ja kirjojen äärellä.

Eveliina Koskela on luokanopettaja, partiolainen ja leirielämän jokapaikanhöylä, joka on innostunut toiminnallisesta oppimisesta ja ongelmanratkaisusta ryhmässä.

Saara Laakkonen on teologi, joka tekee leirityötä lasten ja nuorten kanssa, kouluttaa isosia ja päivätyökseen ohjaa pakohuoneita.

Minna Valkeapää on toiminnallisuudesta ja ryhmässä tapahtuvasta hypestä kiinnostunut nuorisotyönohjaaja, jolla sekä työ- että vapaa-aika sujuu lasten ja nuorten parissa.

Tekijä
Jemina Kinisjärvi, Eveliina Koskela, Saara Laakkonen, Minna Valkeapää
ISBN
9789523543713
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2021
Kirjastoluokka
25.3
Sidonta
pehmeäkantinen