Mistä on hyvät tyypit tehty? – Itsetuntemuksen työkaluja (Seija Taivainen)

Kirja avaa polkuja ihmisenä kasvamiseen ja sisäisen tasapainon löytämiseen.

32,00 10,00

tuotetunnus (SKU) KK-13780 (Tuote)Osastot: ,

Mistä on hyvät tyypit tehty -kirja avaa polkuja ihmisenä kasvamiseen ja sisäisen tasapainon löytämiseen. Kun löytää oman ytimensä ja alkaa arvostaa sitä, voi täyttää kutsumuksensa ihmisenä ja kutsua toisiakin elämisen riemuun.

Kirjassa käsitellään ikivanhaa mallia, jonka avulla voi lisätä itsetuntemustaan ja oppia ymmärtämään toisia. Enneagrammi esittelee yhdeksän persoonallisuustyyppiä, yhdeksän tapaa nähdä maailma. Viime vuosikymmeninä menetelmää on kehitetty työyhteisöjen sekä koulun, viestinnän ja terapian käyttöön.

Käsite on peräisin kreikan kielestä: ennea tarkoittaa lukua 9 ja grammi kirjainta tai kuviota. Seija Taivainen ei kuitenkaan keskity numeroihin, vaan marssittaa näyttämölle Tarkkasen, Apusen, Puuhasen, Syväsen, Tutkivaisen, Turvasen, Intosen, Voimasen ja Tyynelän. Hyviä tyyppejä kaikki!

”Olen tuntenut Seijan parikymmentä vuotta ja tehnyt yhteistyötä hänen kanssaan kotimaassa ja ulkomaillakin. Kun luin Seijan kirjan, nousivat päällimmäisiksi ajatuksiksi itsensä ja toisen hyväksyminen, puolison hyväksyminen, ymmärrys ristiriitojen selvittämisessä ja apu hengellisellä matkalla, erityisesti elämän vaikeita kokemuksia ja ihmissuhteita koskevissa kysymyksissä. Ei muuta kuin matkaan!”

Seppo Jokinen

terapeutti, kirjailija

Kirjan kuvittaja Sanna Ala-Ojala on ehdolla sarjakuva-Finlandia -palkinnon saajaksi!

Kohderyhmät:

Työnohjaajat, itsetuntemusvalmentajat, ihmissuhdekouluttajat, terapeutit, omaa minuuttaan pohtivat.

Tekijä
Seija Taivainen
ISBN
9789524754705
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2011
Kirjastoluokka
17.3
Sivumäärä
192
Sidonta
sidottu, kovakantinen