Missä on Jumala koronavirusmaailmassa? (John Lennox)

Kristillinen maailmankatsomus auttaa jäsentämään pandemian herättämiä kysymyksiä, ja kristillinen usko tarjoaa varman toivon.

12,00

tuotetunnus (SKU) KK-62223 Osasto:

Elämme ainutlaatuista, käänteentekevää aikaa. Moni vanhoista itsestäänselvyyksistä on mennyttä, onpa maailmankatsomuksemme tai vakaumuksemme mikä tahansa. Koronaviruspandemia hämmentää ja huolettaa. Kuinka pystymme käsittelemään sitä mielessämme ja pärjäämään haastavassa tilanteessa?

John Lennox tarkastelee koronavirusta erilaisten uskomusjärjestelmien valossa ja osoittaa, että kristillinen maailmankatsomus auttaa jäsentämään pandemian herättämiä kysymyksiä ja kristillinen usko tarjoaa varman toivon.

John Lennox on Oxfordin yliopiston matematiikan emeritusprofessori sekä kristillisen apologetiikan vieraileva luennoitsija. Hän on puolustanut kristillistä uskoa monissa julkisissa väittelyissä, kun vastassa on ollut tunnettuja ateisteja, kuten Richard Dawkins, Christopher Hitchens ja Peter Singer. Hän on julkaissut useita kirjoja, muun muassa teoksen “Tähtäimessä Jumala – Miksi uusateistit osuvat harhaan?”.

Tekijä
John Lennox
ISBN
9789523740228
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2020
Sivumäärä
80
Formaatti
nidottu