Minä käsken sinua, Goog! (Pekka Sartola)

Hesekiel 38-39 läpivalaisussa.

25,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-59705 (Tuote)Osastot: , , ,

Eräs Raamatun eskatologian mielenkiintoisimpia ja profeetallisesti merkittävimpiä kokonaisuuksia on ilman muuta Hesekielin kirjan luvuissa 38 ja 39 kuvaama tapahtumasarja, jota kutsutaan yleisesti nimikkeellä Googin sota. Se ei ole kuitenkaan mikään yksittäinen ja muusta asiayhteydestä irrallaan oleva tapahtuma, vaan itse asiassa alku jollekin joka on vielä sitäkin merkittävämpi. Goog on kuitenkin nimi jonka taakse kätkeytyy valtava määrä mielikuvia, uskomuksia ja jopa pelkotilojakin. Kuinka paljon niissä on perää ja syytä, siihen kirjoittaja paneutuu tapansa mukaan syvällisesti ja perusteellisesti.

Venäjä/Goog on jo ottanut asemiaan Lähi-idässä, aivan Israelin naapurissa ja samalla lopun aikojen tapahtumien polttopisteessä, josta kaikki mitä on ennustettu ja profetoitu lähtee myös aikanaan purkautumaan. Mutta missä ajassa lopun aikojen karttaa nyt elämme ja olemme? Mitä kaikkea muuta on yht’äkkiä, aivan kuin puun takaa ilmaantunut täyttämään niitä aukkoja jotka suuressa eskatologisessa palapelissä ovat vielä avoimina? Kirjoittaja on edelleen tyylilleen uskollinen, kirja on eräiltä osin kuin paraskin jännitysnäytelmä vaikka pureutuukin samalla tiukasti Raamatun sanaan.

Miten USA ja Eurooppa, NATO ja mahdollisesti tuleva Euroopan Liittovaltio sijoittuvat eskatologiseen kokonaiskuvaan? Miten ISIS ja sen tavoitteet kalifaatista sijoittuvat Raamatun profetioihin?

”Pekka Sartolan 22. kirja tarjoaa henkeä salpaavan jännittävän matkan Googin sodan kokonaiskuvan tapahtumiin. Samalla kirja auttaa lukijaa sijoittamaan tämä profeetallinen tapahtuma mittaviin, maailmoja koskettaviin kehyksiin – unohtamatta Suomen itärajan siltoja Googin maahan.”

– Leo Meller

”Tämän ajankohtaisemmaksi ja jopa pelottavan tarkasti ajan hermolla olevaksi, mikään kirja tuskin voi enää tulla.”

– Reijo Telaranta.

Tekijä
Pekka Sartola
Kustantaja / Jakelija
Ajanteos Kustannus
ISBN
9789527027127
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2017
Sivumäärä
285
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen