Miksi tästä ei puhuta? (Pekka Sartola)

20,00

tuotetunnus (SKU) KK-62039 (Tuote)Osastot: ,

Tänään jos milloin on erittäin tärkeää tiedostaa ne tosiasiat, joiden ympärillä vaatimukset niin Israelin maasta, sen rajoista, asutuksista ja ennen kaikkea Jerusalemista, liikkuvat. Mediassa toistetaan jatkuvasti palestiinalaisten oikeuksia ja Israelin tekemiä vääryyksiä, viitataan YK:n yleiskokouksen päätöksiin ja kansainväliseen lakiin ja ihmisoikeusrikkomuksiin. Tässä teoksessa tuodaan esille juuri nämä em. väittämät, osoitetaan aukottomasti, että Israelilla on ehdoton kansainvälisoikeudellinen asema maahan, jossa he nytkin asuvat, he eivät ole valloittaneet palestiinalaisten maata, he eivät ole laittomia miehittäjiä ja Jerusalem on kiistatta heille jo historiankin perusteella kuuluva pääkaupunki.

Useat asiantuntijat, mm kansainvälisen oikeuden tohtorit, tuomarit, YK:n päätöslauselmien alkuperäiset laatijat, International Court of Justice, Kansainvälinen Oikeusistuin ja eri neuvottelujen päätöslauselmat ovat nyt esillä sisältönsä alkuperäisessä tarkoituksessa. Ne osoittavat meille, kuinka hatarilla perusteilla ja väärin motiivein Israelia vaaditaan myöntymään vaatimuksiin, jotka loukkaavat heidän alkuperäisiä ja edelleen voimassa olevia lakisääteisiä, kuin myös historiallisia oikeuksiaan.

Luodaan katsaus Israelin raamatulliseen historiaan, hajaannuksen aikaan ja natsiaikaan. Näiden tosiasioiden vastapainoksi katsotaan myös mitä vastapuoli, siis uskonto nimeltä islam, sanoo mm. heidän oikeudestaan Jerusalemiin ja mihin se perustuu. Uskonnon merkitystä vähätellään yleisesti, eikä vähiten juuri tänä aikana, jona se on kuitenkin se kumpaakin osapuolta motivoiva voimalähde, perustus, jonka varaan vaatimukset on rakennettu ja toiveet asetettu. Islam vastaan juutalaisuus, islam vastaan kristinusko, kaikki uskovat omaansa kuin vuoreen, mutta yhtä selvää on, että eivät kaikki voi olla samaan asiaan liittyvien eriävien näkemystensä kanssa oikeassa. Lue ja tee omat johtopäätöksesi!

4. päivitetty painos.

Tekijä
Pekka Sartola
Kustantaja / Jakelija
Ajanteos Kustannus
ISBN
9789527027141
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2019
Sivumäärä
208
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen