Messulauluja 3

Monipuolisesti messuun ja muihin seurakunnan tilaisuuksiin soveltuvia yhteislauluja. Kirjan 120 laulusta iso osa on kotimaisia, niin tutuilta lauluntekijöiltä kuin uudemmilta nimiltä.

25,50

tuotetunnus (SKU) KK-352 Osasto:

Uudistettuun Messulauluja-kokoelmaan on valittu monipuolisesti messuun ja muihin seurakunnan tilaisuuksiin soveltuvia yhteislauluja. Kirjan 120 laulusta iso osa on kotimaisia, niin tutuilta lauluntekijöiltä kuin uudemmilta nimiltä. Mukana on lauluja myös muiden maiden kirkkojen kokoelmista, kuten Iona- ja Taizé-yhteisöistä. Suomennetut laulut löytyvät pääosin myös alkukielellään.

Isossa osassa lauluja on mukana 2-4-ääninen sovitus kuorojen ja lauluryhmien käyttöön.

Messulauluja 3 jatkaa suosittua messulaulukirjojen sarjaa tarjoamalla yli 100 uutta laulua sekä parikymmentä ikivihreää, joiden avulla voi järjestää monenlaisia messuja ja tilaisuuksia yhden kirjan avulla.

Kirjan on toimittanut Tuomaskanttori, dir. mus. Inna Vintturi Helsingistä. Toimituskuntaan kuuluvat lisäksi tuomaspappi, kanttori Kati Pirttimaa sekä nuorisokanttori, dir. mus. Jarkko Maukonen Kuopiosta ja nuorisomuusikko Tuuli Malve Helsingistä.

ISBN
9789523546912
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2023
Kirjastoluokka
78 MUSIIKKI
Formaatti
pehmeäkantinen