Messiaan paluu (Graham Turner)

Turner on löytänyt Raamatusta uusia, tuoreita näkökulmia lopun aikoihin. Hänen löytönsä eroavat vallitsevista käsityksistä, jotka perustuvat elokuviin ja televisiosaarnaajien puheisiin.

19,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-12463 (Tuote)Osastot: ,

Turkulainen Graham Turner on tutkinut Raamattua ja kirkkohistoriaa neljäkymmentä vuotta; kolmisenkymmentä vuotta hän on koetellut teorioita lopun ajoista. Hän on sitä mieltä, että Raamatun opetus lopun ajoista avautuu vain silloin kun sitä katsotaan juutalaisen silmin. Jumalahan antoi melkein kaiken Raamatussa olevan juutalaisille, joiden ajattelua oli muovannut Israelin kansan kehitys Abrahamin ajasta Jeesuksen ja apostolien aikaan.

Turner on löytänyt Raamatusta uusia, tuoreita näkökulmia lopun aikoihin. Hänen löytönsä eroavat vallitsevista käsityksistä, jotka perustuvat elokuviin ja televisiosaarnaajien puheisiin. Parhaassa tapauksessa kirja vahvistaa uskoa ja antaa eväitä tulevaisuutta varten. Se tarjoaa tervetulleen vaihtoehdon, joka voi synnyttää hedelmällistä keskustelua.

Graham Turner on koulutukseltaan ydinfyysikko ja ammatiltaan tekninen kirjoittaja: tiedemiehen taipumus kyseenalaistaa ja teknisen kirjoittajan pyrkimys ilmaista ajatuksiaan täsmällisesti palvelevatkin erinomaisesti tämän vaikean aiheen käsittelemistä.

Valtit:

Vuosikymmenten kypsyttämää viisautta

Rohkeita, raamatullisia tulkintoja

Tarjoaa eväitä tulevaisuutta varten

Kohderyhmät:

Tulevaisuudennäkymiä ja ajan ilmiöitä pohtivat

”Aikojen merkkejä” tarkkailevat

Epäilijät, pohdiskelijat

Raamatunopettajat, papit, maallikkosaarnaajat

Tekijä
Graham Turner
ISBN
9789524754149
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2010
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen