Matkalla Jumalan ihmeissä – Hannu ja Arja Mehtosen tarina (Paul Raja-aho)

28,00 15,00

tuotetunnus (SKU) KK-62032 (Tuote)Osastot: ,

Kuunnellessani Hannu ja Arja Mehtosen elämäntarinaa ymmärsin heti saaneeni käsiini raakatimantin. Kuinka pystyisin hiomaan sen kirjalliseen muotoon niin, että sen kautta heijastuisi Jumalan suuri suunnitelma? Näin syntyi kirja Matkalla Jumalan ihmeissä – Hannu ja Arja Mehtosen tarina. Kirja avaa rehellisen ja intiimin näkökulman suomalaisen helluntaisaarnaajan, pastorin ja lähetystyöntekijän arkeen, perhe-elämään ja käytännön työhön Suomessa, Espanjassa, Yhdysvalloissa ja Kolumbiassa.

Hannu ja Arja Mehtosen elämän ydinkohtia ovat kutsumustietoisuus ja johdatus, Jumalan ihmeet moninaisissa muodoissaan sekä sairauden ja kärsimyksen kohtaaminen. Heidän elämästään huokuu luottamus Jumalan armoon kaikissa mahdollisissa ja mahdottomissakin tilanteissa. Usko ja realismi, unelmat ja arki, toivo ja huumori nivoutuvat kiinnostavaksi kokonaisuudeksi. Hannulla on useampikin elämän motto. Yksi rakkaimmista on: Eläköön armon- ja huumorintaju! Arjan motto taas mukailee Esterin kirjan tekstiä: Olen tätä asiaa varten, olen tätä ihmistä varten.

Olin Espanjassa syksyllä 2018 sekä alkutalvesta 2019. Sain jälleen kerran läheltä seurata Hannua ja hänen elämäänsä. Syksyllä hän joutui taas suureen leikkaukseen, mutta pian hän oli jo julistamassa Jumalan Sanaa. Mikään ei tunnu estävän tätä miestä!

-Paul Raja-aho

Tekijä
Paul Raja-aho
ISBN
9789527297117
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2019
Sivumäärä
288
Sidonta
sidottu, kovakantinen