Maailman suurimmat saarnaajat (Ray Comfort, Kirk Cameron)

24,00 10,00

tuotetunnus (SKU) KK-47800 (Tuote)Osastot: ,

Suurin ilo!

”Jos tahdot kokea todellista iloa, olen varma siitä, ettei mikään rikastumisen, lisääntyvän tiedon, vaikutusvallan tai minkään muun asian tuottama ilo voi milloinkaan vetää vertoja sille riemulle, jonka koet pelastaessasi sielun kuolemasta.” – C. H. Spurgeon

Ray Comfort ja Kirk Cameron ovat koonneet historian suurimpien saarnaajien väkevimmät kristilliset saarnat samoihin kansiin. Seuraa näitä saarnaajia, kun he puhuvat useista tärkeistä aiheista kuten evankelioimisen avaimesta ja siitä, miten voit voittaa sieluja.

Kun suljet tämän kirjan luettuasi sen, olet saanut maistaa Charles Spurgeonin puhetaitoa, John Wesleyn sielun paloa, Jonathan Edwardsin tarmokkuutta ja olet nähnyt, missä heidän menestyksensä salaisuus on.

Kirjoittajista:

Monet kristilliset johtajat ovat kiittäneet Ray Comfortin työtä, esimerkiksi Franklin Graham, David Wilkerson ja Josh McDowell. Comfort on kirjoittanut 40 kirjaa. Hänellä on kolme aikuista lasta, ja hän asuu vaimonsa Suen kanssa Etelä-Kaliforniassa.

Kirk Cameron tunnetaan Yhdysvalloissa suosituista televisiosarjoista. Hän asuu vaimonsa Chelsean ja heidän kuuden lapsensa kanssa Etelä-Kaliforniassa.

Tekijä
Ray Comfort, Kirk Cameron
ISBN
9789525866643
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2013
Koko
13,5x21cm