Luther CD versio 2

Nyt jälleen saatavana Yli 200 Lutherin teosta suomennettuna.

99,00 9,90

tuotetunnus (SKU) KK-4305 Osasto:

Mikä Luther CD on?

Luther CD tarjoaa erinomaisen välineen luterilaisuuden perusteosten – Lutherin teokset, Raamattu, Tunnustuskirjat – opiskeluun ja tutkimiseen. Se sisältää paljon unohdettuja ja tuntemattomaksi jääneitä Lutherin teoksia, jotka kannanotoillaan ja opetuksillaan ovat edelleenkin ajankohtaisia. Vuosisatoja vanhat tekstit yllättävät.

Luther CD soveltuu kenelle tahansa uskonelämän peruskysymyksistä kiinnostuneelle. Se on erinomainen apuväline teologeille ja opiskelijoille, opettajille ja kouluttajille, yhteiskunnallisille vaikuttajille ja tavalliselle kansalaiselle.

Ohjelman käyttö on yksinkertaista ja selkeää. Suurta tekstimäärää voidaan lukea teos kerrallaan  ja halutut kohdat voidaan tulostaa kirjoittimelle. Siirtymiset teoksesta toiseen tapahtuvat hetkessä. Tehokkaan tekstihaun avulla löydät haluamasi kohdat kätevästi.

Mitä uutta versiossa 2?

Hakuohjelma on tehty myös kokonaan uusiksi ja käyttöliittymä on suomenkielinen. Uusi versio sisältää vanhan version sisällön lisäksi seuraavat teokset:

– Galatalaiskirjeen selitys (Jukka Thurénin nykykielinen suomennos Lutherin pääteoksiin kuuluvasta selitysteoksesta) ja

– Jalokivikokoelma (Hartauskokoelma, joka sisältää Lutherin tekstin vuoden joka päiväksi.)

Sisältö

• Yli 200 kirjaa; mm. Lutherin Valitut teokset I-III, Katekismukset, Sidottu ratkaisuvalta, Galatalaiskirjeen selitys, Kirkkopostillat, Mannaa Jumalan lapsille, Matkaevästä, sekä lukuisia Raamatun tekstien selityksiä, rohkaisun ja lohdutuksen sanoja, kirjoja rukouksesta, yksityisiä kirjeitä, pamfletteja ja kannanottoja teologisiin ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin.

• Raamattu: vuosien 1938, 1992 käännöksinä

• Evankelis-luterilaisen kirkon Tunnustuskirjat

• Lutherin elämäkerrat: Tässä seison (Roland Bainton), Martti Lutherin elämä, Martti Luther (Peter Manns)

• Franz Pieper: Kristillinen dogmatiikka

Laitevaatimukset

– Käyttöjärjestelmä: Windows 2000/XP/Vista/7

– Kiintolevytila 100 Mt

– Internet Explorer 6.0 tai uudempi selain

Katso myös tuotteen tukisivut.

ISBN
951618734X
ALV-prosentti
24,00 %