Lujan liiton salaisuus (Anja Porio, Ilkka Porio)

Suomea on sanottu sinkkujen maaksi. Yksin elämistä suositaan, nuoruuden aikaa halutaan pitkittää. Parisuhdetta kokeillaan kerran jos toisenkin, mutta ei uskalleta sitoutua. Mikä siinä pelottaa?

10,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-6757 (Tuote)Osastot: , ,

Suomea on sanottu sinkkujen maaksi. Yksin elämistä suositaan, nuoruuden aikaa halutaan pitkittää. Parisuhdetta kokeillaan kerran jos toisenkin, mutta ei uskalleta sitoutua. Mikä sitoutumisessa pelottaa?

Tämän kirjan ajatuksia kestävän parisuhteen mahdollisuuksista tuntuu hyvältä lukea – vaikea juttu voi siis onnistua. Parhaimmillaan pitkän liiton hedelmänä on läheisyyden, keskinäisen ymmärtämyksen ja yhteisen huumorin lisääntyminen. Avioliitto voi olla satama, mutta samalla se on usein myrskyisä prosessi kohti tervettä erillisyyttä ja aikuisuutta. Lujassa liitossa kumpikaan ei pyri muuttamaan toista, vaan iloitsee kumppanin erilaisuudesta. Silloin molemmat saavat mahdollisuuden kasvaa omaksi itsekseen.

Anja ja Ilkka Porio avioituivat neljäkymmentä vuotta sitten. He ovat yhdessä tehneet parisuhdetyötä toistakymmentä vuotta ja julkaisseet useita teoksia.

Tekijä
Anja Porio, Ilkka Porio
ISBN
9789516074552
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2007
Kirjastoluokka
T17.3
Koko
180 mm x 110 mm x 15 mm
Sivumäärä
208
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen