Lähestykää Jumalaa (John Bevere)

Miten päästä läheisyyteen itsensä Kristuksen kanssa.

20,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-4790 Osasto:

”John ottaa jakeet, jotka me olemme lukeneet tuhansia kertoja, ja tekee ne eläviksi… Hänen lahjansa saa meidät kaikki hänen kirjojaan lukevat janoamaan jumalaa, ja hän opettaa meille, kuinka voimme löytää tyydytyksen läheisyydestä itsensä Kristuksen kanssa.”

– TED HAGGARD, National Association of Evangelicals järjestön johtaja

”John Bevereä kannattaa kuunnella kahdesta syystä: ensiksikin siksi, että hän kuuntelee Jeesusta; toiseksi siksi, että hän elää niin kuin johtaja, joka todella seuraa Jeesusta pyhyydessä ja totuudessa.”

– Tri JACK HAYFORD, Church On The Wayn pastori

TÄMÄ SAATTAA OLLA KOKO RAAMATUN HÄMMÄSTYTTÄVIN LUPAUS… JUMALA KAIPAA SAADA TUNTEA SINUT LÄHEISELLÄ TAVALLA.

Kirjassaan Lähestykää jumalaa John Bevere kannustaa sinua jättämään ankean varjokristillisyyden, joka kyllä tietää Jumalasta, mutta joka ei tunne Jumalaa. Maailmankaikkeuden Luoja ei kutsu meitä vain palvomaan itseään kaukaa sanoin ja rituaalein, vaan astumaan sisälle niin merkitykselliseen ja läheiseen suhteeseen hänen kanssaan, että me tunnemme hänen sydämensä ja hän meidän sydämemme.

JOHN BEVERE on bestsellerkirjailija ja suosittu konferenssipuhuja. Hän ja hänen vaimonsa, Lisa, myöskin bestsellerkirjailija, perustivat Bevere Ministriesin vuonna 1990. Palvelutyö on kasvanut monitahoiseksi kansainväliseksi työksi, johon kuuluu heidän viikottainen televisioohjelmansa, The Messenger, jota lähetetään 214 maassa. Bevere on kirjoittanut useita kirjoja, mm. kirjat Palava sydän, Turvapaikka, Saatanan syötti ja Herran pelko. Hän ja Lisa asuvat Coloradossa neljän poikansa kanssa.

Tekijä
John Bevere
ISBN
9525114538
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2005
Sivumäärä
272
Sidonta
Nidottu