Kyllä tästä selvitään (Max Lucado)

27,00

tuotetunnus (SKU) KK-57447 (Tuote)Osastot: ,

Jumala on aina kanssamme. Hänen käsissään kipeimmistäkin kokemuksista voi koitua hyvää sekä meille että muille. Tämä ilmenee kirjassa Joosefin elämän kautta. Lisäksi Lucado kertoo paljon esimerkkejä saman totuuden näkymisestä aikamme ihmisten elämässä.  

Lucadon  kirjoittajanääni on leppoisa ja ystävällinen. Hänestä alkaa vääjäämättä pitää, ja häneen alkaa luottaa lukemisen edetessä. Kirjaa onkin mahdoton lukea vain etäisen, objektiivisen tarkkailijan silmin, kun Lucado vuodattaa vastustamattomasti rohkaisua ja lohdutusta. Tämä osoittaa, kuinka vahva väline kirja on.

Tapansa mukaan Lucado aika ajoin rönsyilee värikkäästi ja humoristisesti mutta sijoittaa rönsyjen lomaan vahvoja raamatullisia totuuksia. Kirja rohkaisee jatkamaan sinnikkäästi eteenpäin, koska meille on annettu iankaikkisen elämän lupaus ja toivo, jota mikään ei voi meiltä riistää. Pahan valta on voitettu, vaikka vielä emme sitä näe. Luottamus siihen, että Jumala todella johtaa kaiken parhaaksemme, antaa meille voiman kulkea rohkeasti koettelemustenkin läpi.

Max Lucado toimii Oak Hills Church -seurakunnassa San Antoniossa, Teksasissa. Hän on julkaissut kymmeniä kirjoja, joista monet ovat Yhdysvalloissa pysytelleet vuosia luetuimpien listalla. Hänelle on myönnetty lukuisia kirjallisuuspalkintoja, ja hänen kirjojaan on käännetty useille kielille.

Tekijä
Max Lucado
ISBN
9789524756518
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2016
Sivumäärä
240
Sidonta
sidottu, kovakantinen