Kuuntele Jumalaa (Joyce Meyer)

KUUNTELE JUMALAA JUMALA EI VOI PAKOTTAA KETÄÄN KUULEMAAN HÄNTÄ. SINÄ PÄÄTÄT KUUNTELETKO JUMALAN ÄÄNTÄ!

23,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-4310 (Tuote)Osastot: ,

Esipuhe Pirkko Jalovaara

”Olisipa minulla ollut Joyce Meyerin kirja käsissäni parikymmentä vuotta sitten,” sanoo PIRKKO JALOVAARA kirjan esipuheessa.

KUUNTELE JUMALAA JUMALA EI VOI PAKOTTAA KETÄÄN KUULEMAAN HÄNTÄ. SINÄ PÄÄTÄT KUUNTELETKO JUMALAN ÄÄNTÄ!

Ihmisen kääntymisestä Raamattu sanoo sen olevan Jumalan teko. Ihminen rakastaa Jumalaa, koska Jumala ensiksi rakasti häntä. Jumala vaikuttaa tahtomisen ja tekemisen. Jumala tekee kaikkensa rohkaistakseen meitä myöntymään tahtoonsa. Mutta Jumala ei pakota meitä kuuntelemaan ääntänsä – vaikka Hän puhuu ihmiselle kaiken aikaa.

Jumalan kuunteleminen on meidän valintamme. Kukaan ei tee sitä puolestamme.

JOYCE MEYER on maailman eniten luettuja kristillisiä kirjailijoita. Hänen julistustehtävänsä saavuttaa Suomen nykyisin myös kristillisen TV-7 -kanavan kautta. Tässä kirjassa Meyer opettaa kristittyä entistä suurempaan herkkyyteen ja vastaanottavaisuuteen niille useinkin yllättäville menettelytavoille, joita Jumala käyttää äänensä välittämisessä. Jumala puhuu esimerkiksi ajatustesi ja tunteittesi kautta, toisten ihmisten sanoissa, unelmiesi muotoutumisen ja monen muun kautta. Tärkeätä on myös olla perillä siitä, mikä estää kuulemasta Jumalan puhetta.  Raamatullinen sydämen ja korvan pyhittyminen on olennaista Jumalan kuulemiseksi. Miljoonapainoksena maailmalla leviävän kirjan keskeinen sanoma tiivistyy tässä virkkeessä: Opi kuuntelemaan ja opi tottelemaan – ja elät Pyhän Hengen johtamaa elämää.

Tekijä
Joyce Meyer
ISBN
9515851343
ALV-prosentti
10,00 %