Kutsun keskellä – Maksoiko liikaa? (Saara Tikkakoski, Veera Hug)

Eri-ikäiset helluntaiherätyksen suomalaiset lähetystyöntekijät kertovat avoimesti ja rehellisesti kyynelistään ja kivuistaan, sekä siitä hinnasta, jonka he ovat joutuneet maksamaan sydämensä kutsusta.

20,00

tuotetunnus (SKU) KK-63709 Osasto:

’Jumala ei tarvitse superlahjakkuuksia vaan niitä, jotka tottelevat kutsua ja lähtevät.’

Kun lähetyskutsu sytyttää ihmisen sydämen, ei elämä ole enää entisellään.

Tässä kirjassa eri-ikäiset helluntaiherätyksen suomalaiset lähetystyöntekijät kertovat avoimesti ja rehellisesti kyynelistään ja kivuistaan, sekä siitä hinnasta, jonka he ovat joutuneet maksamaan sydämensä kutsusta.

Voimakkaimmin heidän kokemuksiaan kuitenkin yhdistää Kutsujan uskollisuus, joka kantaa kaikissa vaiheissa raastavan, mutta rakkaan kutsun keskellä.

Veera Hug on Aikamedian sisältöjen päätoimittaja, joka on toiminut suuren osan elämäänsä Euroopassa erilaisissa lähetystehtävissä, muun muassa Euroopan helluntailiikkeen lähetysjärjestöverkosto PEMin koordinaattorina ja operatiivisena johtajana. Hänen perheeseensä kuuluvat saksalainen aviomies Daniel sekä kolme lasta. Suomessa perhe tekee lähetystyötä Vantaan Credo -kirkon seurakunnanistutusprojektissa.

Saara Tikkakoski on erityisopettaja, mutta ennen kaikkea lähettäjä, jonka sydän palaa lähetystyön mahdollistamiselle eri tavoin. Hän on muun muassa ollut aviomiehensä Arin kanssa perustamassa Fidan Bisnestiimiä sekä toimittanut useita lähetystyöaiheisia kirjoja.

Tekijä
Saara Tikkakoski, Veera Hug
ISBN
9789522526441
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2024
Sivumäärä
n. 200
Formaatti
nidottu (pehmeäkantinen)