Kunhan vaellamme samaa tietä – Tapio Nousiaisen elämä ja palvelutyö kristittyjen yhteyden puolesta (Miika Tynjälä)

35,00 15,00

tuotetunnus (SKU) KK-62080 Osasto:

Tapio Nousiainen oli aikansa kuuluisimpia suomalaisia sananjulistajia ja kristillisiä kirjailijoita. Myös jälkipolville hän on tullut tutuksi varsinkin runokirjastaan ”Leipää ja suolaa” ja evankeliointikirjastaan ”Yksi ainoa elämä”.

Tapio Nousiainen piti erityisen tärkeänä uskovien yhteyttä yli kirkkokuntarajojen. Se on varmasti täydellistä vasta taivaassa, koska kaikki kristityt ovat monin tavoin vajavaisia maallisen elämänsä aikana.

On kuitenkin kristittyjä, jotka pystyvät rakastamaan ja kunnioittamaan toisiaan varauksetta huolimatta opillisista, käytännöllisistä ja henkilökohtaisista eroistaan. Se on Jumalan ihmeellistä työtä, joka saa meidät näkemään kappaleen taivasta maan päällä. Tätä ihannetta kohti Tapio Nousiainen pyrki, ja siihen hän kannusti uskonveljiään ja -sisariaankin.

Kirjassa luodaan kattava silmäys hänen elämänvaiheisiinsa ja pohditaan myös hänen maallista elämäntyötään tuomarina. Mukana on myös hänen aikalaistensa ja ystäviensä muistoja, jotka elävöittävät henkilökuvaa.

Miika Tynjälä on Tapio Nousiaisen tyttärenpoika. Hän on asunut Filippiineillä syksystä 2014 lähtien. Hän toimii muun muassa opettajana ja tuutorina ja vaikuttaa sosiaalisessa mediassa Facebook-kirjoitustensa ja YouTube-videoidensa kautta.

Tekijä
Miika Tynjälä
ISBN
9789524759427
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2019
Koko
134 x 210 mm
Sidonta
Sidottu, kovakantinen