Kumppanina kurkihirren alla (Seija ja Sakari Leppänen, Helka ja Markku Silventoinen)

Parisuhteen onni on yksilöiden onnen summa. Elävästä elämästä kertovat esimerkit rohkaisevat lukijaa kurkistamaan mielen verhojen taakse. Kirja tarjoaa avaimia tasapainoisempaan kumppanuuteen.

15,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-1408 Osasto:

Kirjan tekijät Seija ja Sakari Leppänen ja Helka ja Markku Silventoinen ovat läheisiä ystäviä vuosikymmenten takaa. He ovat tehneet yhdessä uraauurtavaa ihmissuhdetyötä kohdaten tuhansia pareja elämän iloissa ja kivuissa.

Seija on psykoterapeutti, joka työssään kohtaa ihmisen elämän koko kirjon. Sakari on pappi, jota työ on kuljettanut ympäri maailmaa. Sakarin työ ydinvoimalatyömaalla on luonut näköalan miesten nykypäivän uurastukseen. Helka on pari- ja seksuaaliterapeutti, joka on erikoistunut monikulttuurisuuden tuomiin haasteisiin ihmissuhteissa. Helkan pitkä työura päiväkodinjohtajana on antanut tarkan näkökulman lapsiperheitten paineisiin. Markku on työyhteisövalmentaja, joka näkee työssään tämän päivän yksilön paineet työn ja perheen pinteessä. Kirjoittajien asiantuntemus luo kirjaan ainutlaatuista syvyyttä.

Kirjassa nämä konkarit tiivistävät helposti oivallettavalla tavalla keskeiset havainnot hyvän kumppanuuden perustasta. Jokaisen oma henkilökohtainen matka kipuineen ja löytöineen on innoittanut tämän kirjan syntymiseen. Merkittävänä apuna ja oivalluttajana heillä ovat olleet omat lapset ja lapsenlapset. Kirjoittajat osoittavat tässä kirjassa, kuinka parisuhteen onni on yksilöiden onnen summa. Elävästä elämästä kertovat esimerkit rohkaisevat lukijaa kurkistamaan mielen verhojen taakse. Kirja tarjoaa avaimia tasapainoisempaan kumppanuuteen.

Tekijä
Seija ja Sakari Leppänen, Helka ja Markku Silventoinen
Kustantaja / Jakelija
Kustannus Oy Uusi Tie
ISBN
9789516193314
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Sivumäärä
98
Sidonta
kovakantinen, sidottu