Kultalyhde 2020 ((vain 4 jäljellä))

7,00 3,90

tuotetunnus (SKU) KK-62519 (Tuote)Osastot: , ,

Vuodesta 1962 ilahduttanut Kultalyhde sisältää monipuolisen kattauksen joulunajan lukuhetkiin. Poimintoja lehden sisällöstä:

– Kutsumuksen kantaja: Arto Artturista piti tulla lähetystyöntekijä Kenian viidakkoon. Hänestä tulikin lähetysjärjestön toiminnanjohtaja.

– Jouluksi kotiin: Neljä vuotta sitten Turusen perhettä kohtasi suuri suru. Jumalan rakkaus ja ilo perheyhteydestä auttoivat pahimman yli.

– Pysätytyskuvia joulun historiasta: Jotkut kristityt johtohahmot ovat luoneet nykyisinkin tunnettuja jouluperinteitä, kun taas toiset ovat vastustaneet koko juhlaa.

– Kasvoin kivulla mieheksi ja isäksi: Nuori mies tallaa lunta Lapin kaamostaivaan alla ja piilottaa pehmolelun kinokseen. Meneillään on liikunnanohjaaja Sami Kauppisen ja hänen lastensa ulkoiluhetki. Mies on tarponut monet umpihanget henkisen kasvun taipaleella.

– Joulu kaikin aistein.

– Nyt jouluni on täynnä elämää: Yli 20 joulua telkien takana viettänyt Pauli juhlii joulua vapaana miehenä yhdessä vaimonsa kanssa.

– Tiesin, että kyseessä on suuri kunnia: Mika Akkanen julistaa joulurauhan Suomen Turusta jo kahdeksannen kerran.

– Älä tyttö juokse enää: Linnan juhlissa ja joulupatakerääjänä. Näin kuului Margit Rautiaisen joulunalusaika vuosi toisensa jälkeen.

– Joulu tunnelmaa etsinään nyt sisustusliikkeistä.

Lehti sisältää 48 sivua.

Tekijä
(vain 4 jäljellä)
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2020