Kultakauris CD (Notbadband)

22,00

tuotetunnus (SKU) KK-62530 Osasto:

Naantalilainen viiden miehen bändi NOTBADBAND syntyi vuonna 2005. Båndin uusin levy Kultakauris sisältää 11 aiemmin julkaisematonta elämänmakuista, lohdullista ja rohkaisevaa laulua, jotka ovat bändin laulajan Jari Mäkisen käsialaa. Äänitettä ovat olleet tekemässä alan kärkinimet. Jari Levy tuotti albumin ja teki biisien upeat sovitukset. Sami Asp äänitti ja editoi levyn, ja Samu Oittinen miksasi sen. Studiotyöt tehtiin Akun tehtaalla Ylöjärvellä.

Sana-lehdessä Mikko Saari arvioi Kultakauris – levyä mm. näin: ”Heillä on taito yhdistää rohkaisevia ja omaleimaisia sanoituksia letkeään meininkiin. Radioystävällistä poppia höystetään välillä puhaltimin, jousin ja jopa svengaavin lattarisovituksin. Elämänkokemuksen huomaa tekstien syvyydessä ja kuulijaystävällisyyden sanoitusten helppoudessa. Levy välittää ilosanomaa, mutta ei naiivisti eikä klisein, vaan jämäkästi ja korkeimpaan luottaen. ”

Levyn tuotolla tuetaan H2O- Help to Orphans ry:n orpokoti- ja missiokoulutyötä Thaimaassa. Lisätietoja: http://www.notbadband.fi.

Tekijä
Notbadband
ISBN
6420114020772
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2020
Formaatti
cd