Kujalla soi (Pirjo Lehtonen-Inkinen, Anita Polkutie)

Kujalla soi -kirja vie lukijan Bangkokin kujille Nat-pojan kanssa. Natin elämän ilot ja haasteet, kaverit ja koti tulevat tutuiksi.

16,00

tuotetunnus (SKU) KK-52801 Osasto:

Norsuja, aurinkoa, uima-altaita, lämpöä, voimakkaasti maustettuja ruokia – nämä voivat tulla lapselle mieleen elämästä Bangkokissa, Thaimaassa. Ainakin talvisena päivänä voi tuntua, että elämä on aivan erilaista kuin lapsilla Suomessa. Onhan se. Suurkaupungin värikkyyttä, uskomattomia ruuhkia, eksoottisia kulkuneuvoja, slummeja ja hökkeleitä. Ja lapselle tärkeää on leikki, oppiminen, syöminen, nukkuminen, nauraminen sekä perhe ja muut läheiset ihmiset. Aivan samalla tavalla kuin kaikille ihmisille, myös suomalaisille.

Kujalla soi -kirja vie lukijan Bangkokin kujille Nat-pojan kanssa. Natin elämän ilot ja haasteet, kaverit ja koti tulevat tutuiksi. Samoin seurakunta, kummit ja toivo, jota kirkko pitää esillä myös Bangkokissa.

Kirja on itsenäinen jatko-osa viime vuonna ilmestyneelle Juhla Kilimassa -kirjalle, jossa seurattiin Neema-tytön ja hänen perheensä elämää Tansaniassa. Kirjasopiinoin 3-8-vuotiaille.

Kirjailija Pirjo Lehtonen-Inkinen on Suomen Lähetysseuran lapsi- ja nuorisotyön vastaava kasvatussihteeri.

Tekijä
Pirjo Lehtonen-Inkinen, Anita Polkutie
Kustantaja / Jakelija
Suomen Lähetysseura ry
ISBN
9789516244290
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2013
Sidonta
Sid.