Kronologinen Raamattu + UT + UT-MP3 (-53%)

Sisältää Kronologisen Raamatun (aikajärjestyksessä etenevä) lisäksi UT:n selitysteoksen, jossa tekijä Jori Brander avaa kronologiaa ja kyseisten hetkien tapahtumien taustoja mielenkiintoisella tavalla. Mukana myös UT:n osuus MP3-levynä.

59,00

Kronologinen Raamattu

NYT TAAS SAATAVANA: Vuoden 1992 Raamattu kronologisessa järjestyksessä. Lue Raamattu siinä järjestyksessä kuin asiat ovat tapahtuneet. Kovakantinen.

MikroRabbi Audio MP3 (Kronologinen KR92 UT, synteettinen ääni)

Uusi Testamentti aikajärjestyksessä MP3-versiona.

Kronologisen Raamatun selitykset UT (Jori Brander)

Toivottu ja odotettu selitysteos! Sisältää Kronologisen Raamatun Uuden testamentin raamatunpaikat ja Jori Branderin selitykset kyseisiin raamatunkohtiin.

tuotetunnus (SKU) KK-62111 (Tuote)Osastot: , ,

Sisältää Kronologisen Raamatun (aikajärjestyksessä etenevä) lisäksi UT:n selitysteoksen, jossa tekijä Jori Brander avaa kronologiaa ja kyseisten hetkien tapahtumien taustoja mielenkiintoisella tavalla.

Kronologisessa Raamatussa asiat ovat siinä järjestyksessä, kun ne ovat tapahtuneet. Voit katsoa raamatunpaikan kirjasta ja lukea kohdan omasta Raamatustasi. Näin voit käyttää mitä tahansa käännöstä. Raamatunpaikkojen selitykset rikastuttavat, selkiyttävät ja antavat taustatietoa eri raamatunkohdille. Samalla saat myös luettua Raamatun aikajärjestyksessä.

Mukana myös UT:n osuus MP3-levynä.