Kristus kaikissa Raamatun kirjoissa (Oral Roberts)

Oral Roberts käy tässä kirjassa läpi jokaisen Raamatun kirjan osoittaen, että Kristus todella löytyy niistä jokaisesta!

8,00 3,60

tuotetunnus (SKU) KK-14074 (Tuote)Osastot: , ,

Kristus on Raamatun sydän ja keskeinen aihe. Ensimmäisestä Mooseksen kirjasta Ilmestyskirjaan asti sanoma keskittyy Jeesuksen Kristuksen persoonan ja työn ympärille. Kaikki on ilmoitusta Hänestä ja osoittaa Häneen. Oral Roberts käy tässä kirjassa läpi jokaisen Raamatun kirjan osoittaen, että Kristus todella löytyy niistä jokaisesta!

Me tunnemme Isän ja ymmärrämme Häntä Kristuksen kautta. Kristus täyttää Jumalan Sanan läsnäolollaan. Hän tulee esiin jokaiselta sivulta kohdatakseen jokaisen ihmisen tämän tarpeiden mukaan. Hän tuntee sinun elämäsi A:sta Ö:hön. Hän on selvillä kaikesta elämääsi kuuluvasta. Hän säälii sinun heikkouksiasi. Sellainen Pelastaja riittää täyttämään kaikki sinun tarpeesi.

Kun katselen Kristuksen ihmeellisyyttä Jumalan Sanassa, tuon Ihmisen ihanuus ja sopusointu täyttävät silmäni kyynelillä ja minä huudan: ”Oi, Herra, kunpa voisin olla Sinun kaltaisesi!” Tiedän, että sinäkin tunnet näin, kun lukiessasi tätä kirjaa ja tutustut Häneen Hänen Sanansa kautta.

Oral Roberts

24. 1.1918 – 15. 12.2009

Granville ”Oral” Roberts oli yhdysvaltalainen evankelista.Hän tuli tunnetuksi kouluttajana, evankelistana, liikemiehenä, kirjailijana ja televisio-persoonana. Hän piti satoja evankeliointi- ja parantumiskampanjoita viidessä maanosassa. Hän on ollut vierailevana puhujana sadoissa kokouksissa ja konferensseissa ympäri maailman. Hän myös julkaisi toistasataa kirjaa.

Tekijä
Oral Roberts
Kustantaja / Jakelija
Helmimedia Oy
ISBN
9789525817232
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2011
Koko
140 mm x 200 mm
Sivumäärä
68
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen