Kotisataman Raamattuvisa 2 – 1500 raamattuaiheista kysymystä ja vastausta

Sisältää 1500 raamattuaiheista kysymystä ja vastausta. Kysymykset vastauksineen tarjoavat iloa ja haastetta pitkäksi aikaa syventäen lukijan raamattutietoutta. Kirjan kysymykset on luokiteltu seitsemään luokkaan ja kolmeen vaikeusasteeseen. Jokaisen kysymyksen mukana on myös raamatunpaikka, josta kysymyksen vastaus löytyy.

9,90

tuotetunnus (SKU) KK-47688 (Tuote)Osastot: ,

Kotisataman raamattuvisa 2 -teos sisältää 1500 raamattuaiheista kysymystä ja vastausta. Kysymykset vastauksineen tarjoavat iloa ja haastetta pitkäksi aikaa syventäen lukijan raamattutietoutta. Teos on täysin uudistettu versio huippusuositusta kirjan ensimmäisestä painoksesta. Mukana runsaasti uusia kysymyksiä!

Kirjan kysymykset on luokiteltu seitsemään luokkaan (esineet, henkilöt, luonto, luvut, paikat, Raamattu, tapahtumat) ja kolmeen vaikeusasteeseen. Jokaisen kysymyksen mukana on myös raamatunpaikka, josta kysymyksen vastaus löytyy. Noin puolet kysymyksistä on vaihtoehtokysymyksiä.

Kirja sopii erityisen hyvin leireille, pyhäkouluihin ja kerhoihin. Kirja on hyödyllinen myös perheen yhteisiin hetkiin, sillä sen kysymykset soveltuvat kaikenikäisille.

Kustantaja / Jakelija
Multiversum Oy
ISBN
9789526783802
ALV-prosentti
10,00 %