Kotiin (Laila Jalonen)

29,00

tuotetunnus (SKU) KK-62188 Osasto:

Sukupolvelta toiselle siirtyy hiljaa taivaan perintö. Joku sen ottaa omakseen – kalleimpanaan. Lasketaan käsi auraan, kynnetään kivisen sydämen pelto, kylvetään iankaikkisen elämän siemen. Turvataan Jumalaan, teoissa enemmän kuin sanoissa. Elämä lähettää haasteensa, kovatkin, mutta vielä lujempi on se Kallio, jolla seistään.

Lähde mukaan seuraamaan tositapahtumiin perustuvaa yhden suvun tarinaa 1800-luvun puolenvälin Suomessa. Kuusi sukupolvea, kolme tarinaa. Yksi Jumala.

Laila Jalonen (1927-2013) oli laajasti perehtynyt sekä kansamme historiaan että ennen kaikkea kansanperinteeseen ja menneiden aikojen tapoihin ja esineistöön. Hänen keräämiään ja arkistoimiaan tietoja hyödynsivät lukuisat paikalliset ja maakunnalliset museot aina kansallismuseota myöten. Romaanissaan ”Kotiin” hän kuvaa koskettavasti erään suomalaisen perheen riipaisevia vaiheita 1800-luvun puolivälistä lähtien. Hänen tekstinsä punaisena lankana välittyy kirjoittajan omakohtainen elävä usko Jumalaan, joka on uskollinen. Kirja saa elävällä tavalla lukijansa pohtimaan elämän kalleinta asiaa.

Tekijä
Laila Jalonen
ISBN
9789526752891
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2019