Kootut teokset – Jumalan sateenkaasen alla, Vahvista siipeni, Elotulet, Suuremmassa kädessä, Sydämeni virsi (Hilja Aaltonen)

Kootut teokset sisältää viisi hänen kirjaansa: Jumalan sateenkaaren alla, Vahvista siipeni, Elotulet, Suuremmassa kädessä ja Sydämeni virsi — neljä on proosateoksia ja viides lyriikkaa.

21,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-769 Osasto:

Virvoitukseksi väsyneille

Rakastettu julistaja Hilja Aaltonen tunnetaan myös kirjailijana. Nyt uusintapainoksena julkaistava Kootut teokset sisältää viisi hänen kirjaansa: Jumalan sateenkaaren alla, Vahvista siipeni, Elotulet, Suuremmassa kädessä ja Sydämeni virsi — neljä on proosateoksia ja viides lyriikkaa.

Hilja Aaltosen sanoma on aina tuore ja virvoittava, vaikka hän ei ole koskaan tinkinyt evankeliumista. Sanoman ydin on muuttumaton, mutta Hilja Aaltosella on poikkeuksellinen kyky tulla jokaista lähelle: miestä ja naista, nuorta ja vanhaa, onnistunutta ja epäonnistunutta. Hänelle ihminen on aina Jumalan kuva, joka tarvitsee tiedon Luojastaan ja Vapahtajastaan. Hilja Aaltosta eivät kiinnosta rajat ja aidat; hänelle on tärkeintä, että ihminen löytää sisimpäänsä rauhan, joka syntyy yhteydestä Jumalaan ja lähimmäisiin.

– Ajatonta, syvällistä sanomaa

– Tyynnyttäviä sanoja katastrofiuutisten ahdistamille

Kohderyhmä

– Kaikenikäisille

– Miehille ja naisille

– Sekä proosasta että lyriikasta pitäville

– Hilja Aaltosen kirjojen ystäville

Tekijä
Hilja Aaltonen
ISBN
9516229182
ALV-prosentti
10,00 %
Kirjastoluokka
28
Sivumäärä
534
Sidonta
sidottu