Kohtalokas lifti – Mika ja Ann-Niina Turunen (Jukka Mäkinen)

Kohtalokas lifti on vaikuttava kertomus Mika Turusen ja hänen vaimonsa Ann-Niinan tapaamisesta, avioliitosta ja taistelusta peliriippuvuutta vastaan. Uusi painos.

3,00

tuotetunnus (SKU) KK-11419 Osasto:

Mika Turusen autoon astui kaunis tyttö, Ann-Niina Puustelli. Liftistä alkoi yhteinen matka, joka johti avioliittoon ja perheen perustamiseen.

Hyvistä lähtökohdistaan huolimatta Mikan ja Ann-Niinan parisuhde ajautui kriisiin ja muutamassa vuodessa ammattisotilaan ja perheenäidin avioliitosta oli jäljellä lähinnä kulissit. Käsittämätön pelihimo riepotteli Mikaa mielin määrin ja kymmeniin turhiin lupauksiin pettynyt Ann-Niina haki lohdutusta ravintolasta ja ajautui entistä suurempaan ahdistukseen. Turusten taloudellista vararikkoa täydensi elämän tyhjyys ja tarkoituksettomuus. Molempia kolhivissa pohjakosketuksissa Turusen perheelle jäi jäljelle enää yksi suunta – ylöspäin.

Kohtalokas lifti on vaikuttava kertomus Mika Turusen ja hänen vaimonsa Ann-Niinan tapaamisesta, avioliitosta ja taistelusta peliriippuvuutta vastaan. Mielenkiintoisten vaiheiden kautta Turusen perhe sai elämälleen uuden suunnan. Mika ja Ann-Niina haluavat kertoa iankaikkisesta toivosta, jonka varaan kuka tahansa voi elämänsä laskea – olosuhteista riippumatta.

Tekijä
Jukka Mäkinen
ISBN
9789529983339
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2015
Sivumäärä
64
Sidonta
Stiftattu