Kirkkautta kohti (Kari Valkonen)

22,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-61175 (Tuote)Osastot: ,

”Sitten näin tämän: taivaan ovi oli auki, ja kuului sama ääni, jonka olin edellisellä kerralla kuullut – kuin olisi torveen puhallettu. Se sanoi minulle: ”Nouse tänne! Minä näytän sinulle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva” (Ilm. 4:1).

Ilmestyskirja on monille Raamatun kiehtovin kirja. Juuri nyt sen sanoma on ajankohtaisempi ja tärkeämpi kuin koskaan. Kirkkautta kohti -kirja antaa siihen tuoreen ja rohkaisevan näkökulman. Päähenkilönä on Jeesus Kristus, ei antikristus. Ilmestyskirja on ennen kaikkea Jumalan ylistyskirja, joka avaa ainutlaatuisella tavalla Jumalan pelastussuunnitelmaa.

Kuinka meidän tulisi tulkita ja ymmärtää Johanneksen näkemiä näkyjä ja vertauskuvia? Avaimia tulkintaan löytyy Vanhan testamentin ilmestyskirjallisuudesta, profeetoista ja Mooseksen kirjoista. On tärkeätä ymmärtää, että Raamatun profetioiden maantieteellinen painopiste on Lähi-idässä. Kirja sisältääkin varsin ajankohtaisia näköaloja Lähi-idän tapahtumiin ja islamin nousuun.

Pedon merkki ja pedon luku ovat puhuttaneet kristittyjä liki kahden vuosituhannen ajan. Kirjassa nostetaan esiin ajankohtainen ja yllättäväkin tulkinta näistä aiheista. Se pyrkii vastaamaan myös kysymyksiin tempauksesta ja tuhatvuotisesta valtakunnasta.

Kari Valkonen on jyväskyläläinen evankelista ja Raamatun opettaja, joka on työskennellyt mm. Kansan Raamattuseurassa. Karin sydämen näkynä on julistaa hyvää sanomaa Jeesuksesta ja rohkaista etsiviä Raamatusta avautuvalle elämän lähteelle. Koulutukseltaan hän on teknillisen fysiikan diplomi-insinööri.

Tekijä
Kari Valkonen
ISBN
9789525865554
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2018
Sivumäärä
155
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen