Kirkastuva polku – Ajatuksia kirkkovuoden kevätkauden raamatuntekstien äärellä (Raija-Leena Loisa, Merja Palokankare)

28,00

tuotetunnus (SKU) KK-63796 Osasto:

Kevään aikana kuljemme kaamoksesta valoisiin päiviin. Kirkkovuoden kulussa kevääseen ajoittuu Jeesus Nasaretilaisen elämän draamankaari syntymästä ja toiminnasta kuolemaan, ylösnousemukseen ja mittavaan jälkivaikutukseen. Kertomuksen huipentuman, pääsiäisen, myötä ymmärrämme syyn Jeesuksen ihmeenomaiselle syntymälle, ja Jeesuksen ylösnousemus on yhä edelleen kristillisen uskon perusta.

Raija-Leena Loisa ja Merja Palokankare tulkitsevat kirkkovuoden raamatuntekstejä: Loisa ammentaa aineksia kirjallisuudesta sekä poliittisesta ja filosofisesta ajattelusta. Palokankare havainnollistaa tapahtumia historiallisilla, maantieteellisillä ja kulttuurisilla yksityiskohdilla.

Kirja tarjoaa ajatuspähkinöitä purtaviksi ja johdattaa eläytymään niin Pyhän maan katujen värikkääseen ihmisvilinään kuin arvaamattoman Gennesaretin tyrskyihin. Kirja antaa ajattelun aineksia kristinuskon uskottavuutta pohtivalle ja toimii käsikirjana ryhmien johtajille ja tilaisuuksien järjestäjille. Kristillisellä sanomalla voi olla valaiseva vaikutus juuri sinun elämässäsi.

Tekijä
Raija-Leena Loisa, Merja Palokankare
ISBN
9789523741256
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2024
Koko
134 x 210 mm
Sivumäärä
176
Formaatti
sidottu