Kirjoituksia Kotisatamasta – Sana vuoden joka viikolle (Jori Brander)

Hartauskirja sisältää Kotisatamasta tutun pastorin, Jori Branderin, valikoituja saarnoja vuoden jokaiselle viikolle.

19,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-6166 (Tuote)Osastot: , ,

Hartauskirja sisältää Kotisatamasta tutun pastorin, Jori Branderin, valikoituja saarnoja vuoden jokaiselle viikolle.

Jori Brander on teologiselta koulutukseltaan Raamattu- ja teologia-aineiden B.A. Hän on perheellinen viiden lapsen isä. Hänen saarnansa ovat vuosien varrella keränneet runsaan ja uskollisen lukijakunnan. Nyt näitä pidettyjä ja rohkaisevia tekstejä on koottu kirjaksi.

Kirjan tekstit tuovat paljon pohdittavaa ja virikkeitä henkilökohtaiseen kristilliseen kasvuun, mutta sopivat myös esim. raamattupiirien ja pienryhmien alustusten pohjaksi. Ne tuovat paljon lisävalaisua tuttuihinkin raamatunkohtiin ja auttavat löytämään niitä merkityksiä, joita Raamatun kirjoittajilla on ollut mielessä.

Kirjoituksia Kotisatamasta tarjoaa vahvaa ruokaa oman jumalasuhteen hoitoon. Monet Raamatun totuudet tulevat eläviksi ja saavuttavat lukijan, joka haluaa pysähtyä hetkeksi elävän Sanan äärellä.

Raamatun tekstien syvällinen tutkimistapa jää puhuttelemaan lukijaa. Tekstien punaisena lankana kulkee kaikkivaltiaan Jumalan armo ja kaikkinainen huolenpito omiaan kohtaan.

Kirja on vahvan opetuksellisen sisältönsä ansiosta verraton matkaopas uskontielle. Sen herättämiin ajatuksiin huomaa palaavansa yhä uudelleen.

Tekijä
Jori Brander
Kustantaja / Jakelija
Multiversum Oy
ISBN
9525367487
ALV-prosentti
10,00 %