Kirjeitä taivaasta II – Valoisat salaisuudet (Raimo Goyarrola)

15,00

tuotetunnus (SKU) KK-61870 Osasto:

Valoisat salaisuudet ovat ruusukon salaisuuksien toinen osa. Jeesus lähti julistamaan evankeliumiaan. Ihmisenä hän halusi saada kasteen, vaikka sitä ei tarvinnut. Herramme kokosi ympärilleen apostolien joukon. Kaanassa hän teki Marian pyynnöstä ensimmäisen tunnustekonsa. Siellä apostolit saivat uskonsa häneen. Galileassa kulkiessaan Jeesus selitti selkeästi, mikä on hänen evankeliuminsa sisältö, ja samalla kutsui kääntymykseen. Kirkastusvuorella hän näyttäytyi jumaluudessaan: hän on tie, totuus ja elämä. Hän on aito valo joka valaisee tietämme.  Ennen kärsimistään Jeesus asetti eukaristian – uskon, toivon ja rakkauden sakramentin.

Valoisat salaisuudet tarjoavat meille muutamia Jeesuksen julkisen elämän tapahtumia. Pyhä Johannes Paavali II lisäsi nämä viisi uutta salaisuutta muihin ruusukon salaisuuksiin. Niiden tarkoitus on korostaa Jeesuksen julkista elämää kokonaisuudessaan. Jokapäiväisessä elämässämme Jeesus odottaa meitä ja tarjoaa runsaasti armoaan.

Kirjan lopusta löytyy myös ruusukon rukoilemisen ohje ja tekstit. Kirjan nelivärisenä kuvituksena on tekstiin nivoutuvia Giotton maalauksia. Isä Raimo Goyarrola toimii yleisvikaarina Helsingin hiippakunnassa.

Tekijä
Raimo Goyarrola
ISBN
9789527153260
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2018
Koko
125×185 mm
Sivumäärä
142
Formaatti
nelivärinen
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen