Kirja, joka muutti maailmasi (Vishal Mangalwadi)

Tämä kiehtova kirja vie meidät länsimaisen kulttuurin juurille. Opimme, kuinka Raamattu on muuttanut yhteiskunnallisia, poliittisia ja uskonnollisia instituutioita, jotka ovat kannatelleet länsimaista kulttuuria viime vuosituhannen ajan.

44,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-59711 (Tuote)Osastot: ,

Tämä kiehtova kirja vie meidät länsimaisen kulttuurin juurille. Opimme, kuinka Raamattu on muuttanut yhteiskunnallisia, poliittisia ja uskonnollisia instituutioita, jotka ovat kannatelleet länsimaista kulttuuria viime vuosituhannen ajan. Kirjassa pohditaan esimerkiksi, miten ainutlaatuisesti Raamattu on varustanut länsimaita vaalimaan myötätuntoa, ihmisoikeuksia, hyvinvointia ja vahvoja perhesiteitä, mikä on Raamatun osuus koulutuksen uudistamisessa ja miten nykykirjallisuuden käsitys sankarista on muotoutunut Raamatun perimmäisen päähenkilön mukaan. Kirjassa pohditaan myös maallistumisen hapatusta, joka vaarantaa länsimaisen kulttuurin pitkäikäisyyden.

Intialainen Vishal Mangalwadi on filosofi, kirjailija, luennoitsija ja yhteiskunnallinen uudistaja. Hän on opiskellut itämaisia uskontoja ja filosofiaa Intiassa ja Sveitsissä sekä teologiaa Wheaton Collegessa Yhdysvalloissa. Kansainvälinen William Carey -yliopisto on myöntänyt hänelle lakitieteen kunniatohtorin arvon. Christianity Today -lehti on nimittänyt häntä ”Intian etevimmäksi kristityksi älyköksi”.

Tekijä
Vishal Mangalwadi
ISBN
9789524757867
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2017
Sivumäärä
484
Sidonta
sidottu, kovakantinen