Kipinöitä ja kapinoita (Luostarinen Päivi)

19,00

tuotetunnus (SKU) KK-5045 Osasto:

Pinja käy lukion toista luokkaa ja aloittelee itsenäistä elämää: hän on muuttanut kotoa ja asuu koulukaupungissaan Lahdessa. Koulupaineiden lomassa häntä askarruttavat sydämen asiat. Räiskyvä tyttö ei aina ehdi miettiä sanomisiaan, ja poikaystävällä on tekemistä, että pysyy vauhdissa mukana. Mutta läheiseen ihmissuhteeseenhan kuuluu niin kipinöitä kuin kapinoitakin…

Myös kämppäkaverinsa Miljan kanssa Pinja joutuu välillä napit vastakkain, mutta vielä useammin he miettivät yhdessä elämän suuria ja pieniä asioita. Vaikka ystävyksillä on erilainen elämänkatsomus, molemmat osaavat asettua toisen asemaan ja tarvittaessa myös puhua suoria sanoja. Ystävyys ja usko ovatkin Pinjan elämän kantava voima. Hänellä on paljon ystäviä, ja hän on ymmärtänyt, että he ovat lahja – taivaan lahja.

Kirjassa nuorten arki tempaa mukaansa. Se on jännittävää ja yllätyksellistä, se koettelee ja kasvattaa – kuten elämä itse parhainmmillaan. Tarina alkoi kirjassa Kärrynpyöräkesä, joka ilmestyi vuonna 2000. Lisäksi Päivi Luostariselta on ilmestynyt kirja Siivetönkin lintu lentää (Päivä 2003).

Tekijä
Luostarinen Päivi
ISBN
952475150X
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2006
Sivumäärä
185
Sidonta
nid.