Ketunhäntä kainalossa (Justyna D. Waclawik, kuvitus Jacub Kuzma)

Vastuullisuuteen ja toisten huomioimiseen opettava kirja, jonka päähenkilöinä on leijona, metsän kuningas, ja muut metsän eläimet. Lopussa pohtimisen arvoisia kysymyksiä.

12,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-12179 Osasto:

Leijona, metsän kuningas, käskee kaikkia eläimiä keräämään syötävää talven varalle. Talvimuona talletettaisiin varastoon, mistä jokainen saisi hakea sitä talven mittaan. Kaikki eläimet eivät ilahdu saamastaan tehtävästä, mutta hoitavat silti hommansa. Osa suorastaan innostuu haasteesta ja nauttii yhteisestä urakasta. Aasi ja kettu tekevät kuitenkin oman päänsä mukaan. Molemmat saavat lopulta ansionsa mukaan, kun oikeamielinen leijona puuttuu asiaan.

Kirja opettaa lasta vastuullisuuteen ja toisten huomioonottamiseen. Lopussa on Josh McDowellin vinkkejä vanhemmille sekä tarinaan liittyviä kysymyksiä lapsen pohdittavaksi. Oikeisiin vastauksiin ohjataan Raamatun avulla. Kysymysten pohtiminen vanhempien kanssa harjaannuttaa lasta tekemään viisaita päätöksiä ja perustelemaan ne.

Valtit:

Upea kuvitus, jännittävä kertomus

Tärkeää opetusta hauskassa muodossa

Lopussa Josh McDowellin vinkkejä vanhemmille

Lopussa tarinaan liittyviä kysymyksiä pohdittavaksi lapsen kanssa

Kohderyhmät:

Alle kouluikäiset

Alakoululaiset

Päiväkodit, pyhäkoulut

Lastenkerhot

Justyna D. Waclawik on lahjakas lastenkirjailija, jolla on erityinen kyky astua lapsen maailmaan. Hänen tarinansa tempaavat mukaansa ja välittävät sekä yleisiä moraalisia hyveitä että perinteisiä kristillisiä arvoja. Hänen kirjojensa avulla on helppo vahvistaa luontevasti lasten yksilöllisyyttä ja myönteistä minäkuvaa. Justyna asuu Yhdysvaltain Arizonassa.

Tekijä
Justyna D. Waclawik, kuvitus Jacub Kuzma
ISBN
9789524753944
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2010
Kirjastoluokka
L84
Koko
225 x 225 mm
Sivumäärä
48
Sidonta
Sidottu, kovakantinen