Kesytetty kuolema (Jouko M. V. Heikkinen)

29,00

tuotetunnus (SKU) KK-60818 (Tuote)Osastot: ,

Halsuan kirkkoherran virasta eläköitynyt teologian tohtori Jouko M.V. Heikkinen on tarkastellut kuolemisen taitoa vuosien ajan. Sysäyksen tähän antoi oman tyttären kuolema.

Vuosi sitten ilmestyneessä kirjassaan Kuolema – tie elämään (Väyläkirjat) hän selvitti, miksi kristilliseen uskoon sisältyvä kuolemisen taito on syytä tuoda esille nykyajassa.

Uuden Kesytetty kuolema -kirjan alaotsikkona on ”Martti Luther opastaa kuolemaan iloisesti”. Näihin sanoihin sisältyvä salaisuus on houkutellut Heikkistä uuteen kirjaan johtaneelle tutkimusmatkalle.

Opettaessaan kuolemisen taitoa Martti Luther yhdistää rikkaalla tavalla Raamatun sanan ja kirkon opin ihmisen elämän haastavimpaan tilanteeseen – kuolemisen pelkoon ja ahdistukseen. Hänen saarnojensa äärellä lukijalle selviää, miksi hän puhuu toistuvasti iloisesta kuolemasta.

Kuolema on vaikea kohdata niin kuin tiedämme. Kirja haluaa auttaa ja kutsuu Lutherin, oppineen ja paljon koettelemuksia kokeneen uskon isän seuraan. Kuolema on kesytetty ja siitä voi iloita, vaikka suru täyttää mielen.

HUOM! Tuotteella saattaa olla tavallista pidempi toimitusaika.

Tekijä
Jouko M. V. Heikkinen
ISBN
9789527168349
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2017