Keskellä elämän puu (Hilkka Taipale, Esko Taipale)

Tarinoita ihmisistä ja puista.

28,00

tuotetunnus (SKU) KK-63838 Osasto:

Aurinko hymyili leveästi, tuuli heilutteli jyhkeiden vaahteroiden tuuheita lehviä ja ympäriltä kuului ihmisten leppoisaa puheensorinaa. Jotkut virittelivät lähistöllä soittimiaan. Tampereen vanhan sairaalan pihamaalla, Vapaakirkon ison kesäjuhlateltan lähellä Esko Taipale pysähtyi juttelemaan Riitta Toloselle ajatuksesta, joka oli syntynyt hänen sydämessään: kirja puista!

Eikä aikaakaan, kun jo mieleen muistui ihmisiä, jotka voisivat kertoa oman tarinansa ja jotakin heille tärkeistä puista.

’Maailman tärkein puu on kuitenkin se ristinpuu, johon Jumalan Poika Jerusalemissa ripustettiin. Tuo risti on maailmanhistorian käännekohta’, kirjoittaa Esko Taipaleen kanssa aikoinaan raamattukoulua käynyt arkeologi, pappi, teologian tohtori ja kirjailija Eero Junkkaala.

Yli kolmenkymmenen ihmisen tarinat ovat tässä kirjassa oksina ja lehtinä samassa puussa, ja kaiken keskellä on elämän puu.

– Esko Taipale koki nuorena Jumalan kutsun kristilliseen palvelutyöhön. Hän toimi vuosikymmenien aikana pastorina useissa seurakunnissa. Kutsumukseen sisältyi myös lukuisia projekti- ja luottamustehtäviä kotimaan lisäksi Virossa ja Espanjassa.

– Hilkka Taipale on toiminut sairaanhoitajan tehtävissä perheen asuinpaikkakunnilla. Seurakuntatyössä hänen kutsumuksensa oli palvella sielunhoitoterapeuttina.

– Keskellä elämä puu -kirjan on toimittanut Riitta Tolonen yhteistyössä Hilkka ja Esko Taipaleen kanssa.

Tekijä
Hilkka Taipale, Esko Taipale
ISBN
9789523741362
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2024
Kirjastoluokka
90.0
Koko
134 x 210 mm
Sivumäärä
240
Formaatti
sidottu