Käsittely jatkuu – Puolustuksen puheenvuoro (John Young, David Wilkinson)

Kirja käsittelee erinomaisesti kristinuskon ydinasioita ja kristinuskoon liittyviä kiisteltyjä aiheita, kuten kärsimys, usko ja tiede. ”Pirulla on ollut hauskat oltavat, kun ihmiset ovat olettaneet, että voidakseen hyväksyä kristinuskon täytyy olla jonkinasteinen idiootti. Tämä kirja selkeyttää asioita huomattavasti ja osoittaa, että kristinusko käy yksiin älyn, terveen järjen ja historiallisten tosiasioiden kanssa.” -Cliff Richard

10,00 5,00

tuotetunnus (SKU) KK-12460 (Tuote)Osastot: , ,

Kirja käsittelee erinomaisesti kristinuskon ydinasioita ja kristinuskoon liittyviä kiisteltyjä aiheita, kuten kärsimys, usko ja tiede. Se on älykkäästi kirjoitettu ja sopivasti huumorilla höystetty.

Kirja on helppolukuinen, joten se ei ”mene yli hilseen”, vaan sopii kenelle tahansa. Aihepiirinsä ja helppolukuisuutensa ansiosta kirja sopii oivallisesti myös Alfa-kurssilaisten jatko- tai oheislukemistoksi. Kirja on uudistettu laitos ja siksi hyvin ajankohtainen.

Valtit:

Ajankohtainen, naseva ja älykäs puheenvuoro

Tarttuu rohkeasti hankaliin aiheisiin

Vakuuttavaa puhetta kristinuskosta

Kohderyhmät:

Alfa-kurssin käyneet

Epäilijät ja pohdiskelijat

Uskon ja tieteen välistä suhdetta aprikoivat

”Pirulla on ollut hauskat oltavat, kun ihmiset ovat olettaneet, että voidakseen hyväksyä kristinuskon täytyy olla jonkinasteinen idiootti. Tämä kirja selkeyttää asioita huomattavasti ja osoittaa, että kristinusko käy yksiin älyn, terveen järjen ja historiallisten tosiasioiden kanssa.”

-Cliff Richard

Tekijä
John Young, David Wilkinson
ISBN
9789524754118
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2010
Kirjastoluokka
23.2
Koko
134 x 213 mm
Sivumäärä
240
Sidonta
Sidottu, kovakantinen