Kaksi naista – yksi usko (Mailis Janatuinen)

Laura on suomalainen, Chieko japanilainen. Molemmat kokevat kovia lapsuudessaan, ja nuoruudessaan he joutuvat sodan jalkoihin. Päällimmäiseksi nousee kahden naisen luottamus Jumalan apuun. 2. painos.

29,00 13,05

tuotetunnus (SKU) KK-56330 (Tuote)Osastot: ,

Laura on suomalainen, Chieko japanilainen. Molemmat kokevat kovia lapsuudessaan ja nuoruudessaan he joutuvat sodan jalkoihin.

Kaksi naista – yksi usko kertoo kahden nyt jo yhdeksänkymmentä vuotta täyttäneen naisen tarinan. Laura tekee kaksi evakkoreissua, Chieko näkee atomipommin putoavan Hiroshimaan. Molemmat jäävät leskeksi suhteellisen varhain. Erilaisista kulttuuritaustoista huolimatta Lauraa ja Chiekoa kantaa pitkän ja vaiherikkaan elämän läpi sama usko. Lukija saa seurata yhtäältä Lauran kasvua intohimoiseksi lähetysystäväksi, toisaalta Chiekon kasvua oman seurakuntansa tulipylvääksi.

Kirja ei kerro vain voitoista, vaan Herran elopellolla koetaan myös tappioita. Päällimmäiseksi nousee kuitenkin kahden vanhan naisen valoisa luottamus Jumalan apuun ja Jeesuksen sovitusveren voimaan kuoleman edessä.

Tekijä
Mailis Janatuinen
ISBN
9789518887402
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2014
Kirjastoluokka
991
Sivumäärä
270
Sidonta
sidottu, kovakantinen