Kaipauksen puolustus (Owe Wikström)

30,40

tuotetunnus (SKU) KK-12213 Osasto:

Kaipuun kauneus ja haikeus valtaa mielen, kun on erottava toisesta, kun ikävöimme kotiin, kun huomaamme ajan nopean kulumisen… Toisinaan liikutuksen saa aikaan jokin konkreettinen kauneuden kokemus, niin ihana, että se tekee melkein kipeää: kesäilta meren rannalla – tai suomalaisen tangon kaiho.

Elämään sisältyy kaihoa, joka liittyy suurten kysymysten edessä tuntemaamme kodittomuuteen ja hämmennykseen. Miksi ihminen kokee kaipausta ja ikävöi? Miten löytäisimme olemassaolon keskuksen?

Kaihon kokemuksemme saattaa muistuttaa hengellistä etsintää. Mikä on kaipauksen ja uskonnon suhde? Miksi pyhyys koskettaa niin monia, jotka eivät sano uskovansa? Näitä mielenkiintoisia ja haastavia kysymyksiä pohtii Owe Wikström uusimmassa kirjassaan. Hän antaa lukijalle välineitä itsetuntemuksen parantamiseen.

Owe Wikström on Uppsalan yliopiston uskonnonpsykologian professori ja tuottelias kirjailija. Hänen laajasta tuotannostaan on suomennettu muun muassa teokset Häikäisevä pimeys, Salattu ihminen, Sielu ja sointi, Pyhyyden kaipuu, Läsnäolon taito, Pyhän salaisuus sekä Hyvyys ja myötätunto.

Tekijä
Owe Wikström
ISBN
9789516079182
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2010
Koko
197 mm x 122 mm x 20 mm
Sivumäärä
214
Sidonta
Sidottu, kovakantinen