Kahden kauppa – kestävää parisuhdetta rakentamassa (pehmeäkantinen) (Saara Kinnunen)

Miten vaalia tärkeintä ihmissuhdettaan? Onnellinen parisuhde on voimavara, josta säteilee iloa ympäristöönkin.

10,00

tuotetunnus (SKU) KK-2326 Osasto:

Miten vaalia tärkeintä ihmissuhdettaan?

Onnellinen parisuhde on voimavara, josta säteilee iloa ympäristöönkin. Jokaisessa suhteessa joudutaan kuitenkin kohtaamaan pettymyksiä, sillä naimisiin mennään usein unelmien eikä todellisten ihmisten kanssa. Jotkut kumppanin piirteet, jotka alussa tuntuivat persoonallisilta, ovatkin alkaneet ärsyttää. Kommunikaatio ei ehkä toimi, ja seksielämään ja läheisyyteen kaivattaisiin uutta kipinää.

Kummankin erilainen tausta, perheen perustaminen ja lastensaanti ovat parisuhteen rikkaus, mutta ne asettavat haasteita sopeutumiselle ja suhteen säilymiselle. Ongelmia voivat niin ikään aiheuttaa esimerkiksi työelämän paineet, mustasukkaisuus, uskottomuus ja väkivalta. Väliin tulee haavoittavia asioita – kolmas jossain muodossa.

Kahden kauppa on Saara Kinnusen puheenvuoro onnellisen, pysyvän parisuhteen puolesta. Parisuhteen pelastamiseksi voidaan tehdä paljon, kunhan etääntymisen merkit huomataan riittävän ajoissa. Myös kriiseissä piilee mahdollisuus parisuhderemonttiin ja entistä läheisempään yhteiseloon. Teoksessa on tapausesimerkkejä ja ongelmanratkaisuehdotuksia. Lukija voi helposti löytää neuvoja ja uusia ajatuksia itseään kiinnostaviin kysymyksiin.

Sosiaalipsykologi ja perheneuvoja Saara Kinnunen on julkaissut useita teoksia. Hän luennoi parisuhteeseen, lasten ja nuorten kasvuun ja perheeseen liittyvistä teemoista eri puolilla Suomea.

2. painos

Tekijä
Saara Kinnunen
ISBN
9789516079212
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2011
Kirjastoluokka
T14.8
Koko
178 mm x 110 mm x 17 mm
Sivumäärä
222
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen