Kadonnutta kirkkovuotta etsimässä (Katariina Rautio, Tero Rautio (lievä 2-laatu))

Fiktiivisessä lastenkirjassa 9-vuotiaat kaksoset Jonne ja Nelli huomaavat myöhäissyksyisenä aamuna jotain kadonneen. Heidän kummisetänsä Martti tietää kertoa, että kirkkovuosi on kadonnut ja sen osaset ovat piiloutuneet eri aikakausiin ja maihin. Lapset lähtevät etsimään heidän edesmenneen kummitätinsä neuloman taikatilkkutäkin avulla kirkkovuoden osia.

15,00 3,50

tuotetunnus (SKU) KK-62207 (Tuote)Osastot: , ,

Fiktiivisessä lastenkirjassa 9-vuotiaat kaksoset Jonne ja Nelli huomaavat myöhäissyksyisenä aamuna jotain kadonneen. Heidän kummisetänsä Martti tietää kertoa, että kirkkovuosi on kadonnut ja sen osaset ovat piiloutuneet eri aikakausiin ja maihin. Jonnen ja Nellin sekä Martti-sedän täytyy lähteä nopeasti etsimään heidän edesmenneen kummitätinsä neuloman taikatilkkutäkin avulla kirkkovuoden osia ennen kuin ihmiset unohtavat kaikki kirkkovuoden juhlat.

Kirja on suunnattu 8 – 12 vuotiaille. Koulussa sitä voi käyttää erityisesti toisella luokalla, jolloin uskonnonopetus seuraa kirkkovuoden kulkua. Kirja sopii mainiosti myös kerhokäyttöön, hartauksiin tai vaikkapa perheen yhteisiin lukuhetkiin. Kirkkovuosi teemana vie meidät kristillisen uskon perusasioiden ääreen, ja opetusta elävöittävät päähenkilöiden hauskat ja hurjat seikkailut.

HUOM! Kirja on lievää 2-laatua (hintalapusta jäänyt jälki kirjan kanteen tai hintalappu ei ole lähtenyt irti).

Tekijä
Katariina Rautio, Tero Rautio (lievä 2-laatu)
ISBN
9789518886368
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2012
Sivumäärä
80
Sidonta
Nidottu