K-15 – Suoria vastauksia suuriin kysymyksiin (Henna Saarinen)

Nuoren elämä on täynnä kysymyksiä, joihin kukaan ei vastaa, eikä niitä uskalla edes kysyä. Tämä kirja vastaa häpeilemättä hankaliinkin kysymyksiin.

16,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-47434 (Tuote)Osastot: , , ,

Spämmii, pornoo, lanitusta ja essoo, mutta myös rakkautta, kuumotusta ja ihanuutta. Tätä kaikkea ja paljon enemmän on olla K-15. Nuoren elämä on täynnä kysymyksiä, joihin kukaan ei vastaa, eikä niitä uskalla edes kysyä. Lue kirjan sisällysluettelo ja hyppää suoraan siihen kohtaan, joka juuri tällä hetkellä eniten askarruttaa. Tämä kirja vastaa häpeilemättä hankaliinkin kysymyksiin.

”Lukiessani ajattelin: ’Wow, vihdoinkin joku kirjoitti tän kaiken!’ Henna Saarinen uskaltaa nostaa vaikeatkin asiat esille ja puhua niistä oikeilla nimillä. Totuus ja vapaus kulkevat kirjan sivuilla käsi kädessä. Tästä kirjasta on apua työssäni nuorisopastorina, ja se antaa tärkeää tietoa kaikille, jotka haluavat ymmärtää nuorten maailmaa. Ennen kaikkea ’K-15’ puhuu nuorille itselleen asioista, joita he ovat aina halunneet tietää. Henna Saarinen rakastaa nuoria. Kirja onkin tiivistelmä eletystä elämästä täynnä aitoja kokemuksia. Kaikenikäiset lukijat löytävät varmasti kiinnekohdan elämäänsä. K-15 on aikuisille myös haaste taistella nuorten puolesta.”

Juha Lehtonen

nuorisopastori

”Henna Saarinen on ollut minulle hengellinen äiti yli kymmenen vuoden ajan. Hän on kuunnellut itkujani, ilojani, epäilyksiäni ja innostustani suurella sydämellä. Hän on ollut minulle ja monille muille nuorille esikuva siinä, mitä on rakastaa ja palvella.

’K-15’ on paras lukemani nuortenkirja. Se on syvältä luotaava, totuudenmukainen ja täynnä taivaallista rakkautta. Suosittelen sitä jokaiselle yli 15-vuotiaalle, joka haluaa elää niin, että sydän säilyy ehjänä.”

Sara Wendelin

3.uudistettu painos.

Tekijä
Henna Saarinen
ISBN
9789524756426
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2014
Koko
110 x 10 mm
Sivumäärä
192
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen