Jumalan västäräkki – Matkalla Kuninkaan kanssa (Mari Mattelmäki)

24,00

tuotetunnus (SKU) KK-61976 (Tuote)Osastot: , ,

Jumalan västäräkki – kirja on kolmas osa uskovien naisten elämänviisautta välittävässä sarjassa, jossa aiemmin ilmestyneet Irene Tandefeltin Minun Jumalani (2017) ja valtaisan menestyksen saavuttanut Tuula Ekbomin Jumalan kutsu (2018).

Jumalan västäräkki on rempseä ja konstailematon kuvaus yhden naisen matkasta Jumalan armon ja voiman todellisuuteen. Mari Mattelmäki on kiertänyt 1980- ja 1990-luvulla Lähetysnuorten ja Vapaakirkon lähetystyöntekijänä Väli- ja Etelä-Amerikan maissa: Puerto Ricossa, Meksikossa, Kolumbiassa, Dominikaanisessa tasavallassa ja Ecuadorissa.

Kirja on Marin esikoisteos, mutta hänestä kuullaan vielä!

Kirja käsittää 36 pientä lukua, kertomusta, melkein pienoisnovellia, Marin vaiheista lapsuuden Huittisissa sekä lähetystyössä.

Tyypillistä on, että samalla sivulla saa nauraa ääneen ja seuraavaksi pyyhkiä kyyneleitä. Marilla on taito kertoa näpsäkän humoristisesti, mutta samalla niin, että Jumala saa koskettaa lukijaa ja liikuttaa jotain sisimmässä, vakavastikin. Marin oma kasvutarina kulkee epävarmasta koulunuoresta tiukasti Jumalaan kiinni kasvaneeksi pian seitsemänkymppiseksi eläkeläiseksi ja kananhoitajaksi. Elämään mahtuu värikkäitä, vaiheita, hervottomia keskusteluja Jumalan kanssa, sen oppimista, että Jumala on todellinen ja auttaa kaikessa hädässä.

Mari on Jumalan västäräkki, ilon tuoja. Tätä hän on Hilja Aaltoselta saadussa profetiassa – ja tämä kirja totisesti jakaa ilon lukijoilleen. Mari kirjoittaa itseään säästämättä, rehellisesti omista kipupisteistään, mutta miten hän onnistuukin saamaan lukijan nauramaan ääneen ja näkemään lopulta kaikessa uskon ja armon, toivon ja rakkauden.

Tekijä
Mari Mattelmäki
ISBN
9789525865622
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2019
Koko
236 mm x 131 mm x 19 mm
Sivumäärä
208
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen