Jumalan siunaus ja moninkertaistumisen ihme (Polku… sadonkorjaajaksi -osa 3) (Maarit Aro-Heinilä, Timo Aro-Heinilä)

15,00

tuotetunnus (SKU) KK-17352 (Tuote)Osastot: ,

Polku…sadonkorjaajaksi – osa 3

Tähän kirjaan on koottu solujohtajuuskoulun luentojen 11-20 aiheet. Jeesuksen työn tähden sinäkin saat olla siunattu elämässäsi! Tämä Jumalan siunaus kutsuu antavaan elämäntapaan: Jumala jakaa lisää niille, jotka antavat eteenpäin sitä, mitä nämä ovat häneltä saaneet. Tämä pätee yhtä hyvin saamaasi varallisuuteen kuin hengelliseenkin hyvään.

Kun hengellisenä isänä tai äitinä annat solusi jäsenille sitä, mitä olet saanut Jumalalta, saat pian nähdä, että hekin vuorostaan alkavat välittää itse saamaansa eteenpäin. Näin voit olla siunaukseksi isolle joukolle ihmisiä. Tapahtuu moninkertaistumisen ihme.

Solujohtajuuskoulun opetuksista koostuvia ”Sadonkorjaajaksi” –kirjoja ilmestyy kaikkiaan kuusi ja ne ovat jatkoa Polku –sarjan aikaisemmille osille. ”Uudelle polulle”, ”Täyteen vapauteen” ja ”Eteenpäin uskossa”. Polun ensiaskelten jälkeen on tarkoitus mennä entistä syvemmälle uskon perusasioissa ja varustaa uskova kykeneväksi toimimaan hengellisenä äitinä tai isänä. Yhtenä osoituksena hengelliseen aikuisuuteen kypsymisessä on oman, vasta uskoon tulleille tarkoitetun solun aloittaminen. On sadonkorjuun ja sadonkorjaajien varustamisen aika!

Tekijä
Maarit Aro-Heinilä, Timo Aro-Heinilä
ISBN
9789525674200
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Sivumäärä
164
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen