Jumalan Karitsa (Benny Hinn)

Benny Hinn jakaa kanssamme sen, mitä hän on oivaltanut pelastussuunnitelman keskeisimmästä totuudesta – Jumalan Karitsasta.

21,00

tuotetunnus (SKU) KK-6540 (Tuote)Osastot: ,

Katso, Jumalan Karitsa, joka pois ottaa maailman synnin!

Benny Hinn jakaa kanssamme sen, mitä hän on oivaltanut pelastussuunnitelman keskeisimmästä totuudesta – Jumalan Karitsasta. Ensimmäisestä Mooseksen Kirjasta Ilmestyskirjaan muodostuu hämmästyttävä kertomus – Jumalan Karitsa yhdistää vanhan ja uuden, kuluneen historian yhtä hyvin kuin tulevaisuuden profetiat. Koko Vanha testamentti viittaa Jumalan Karitsan äärimmäiseen uhriin ja sen seurauksiin. Siksi yksin Jumalan Karitsa on riittävä vastaus elämän tärkeimmissä kysymyksissä.

”Kolmekymmentä vuotta ovat kestäneet Golgatan ristin työtä koskevat tutkimukseni. Sydämeni suurin toive on, että tämä toistaiseksi merkittävin kirjani auttaisi jokaista uskovaa kokemaan suuria uudistuksia suhteessa ristiin ja sillä kuolevaan Jumalan Karitsaan.”

Benny Hinn esittelee perustavaa laatua olevia oivalluksia Jumalan Karitsasta. Lukiessasi tätä kirjaa paneudut seuraaviin tutkimusalueisiin: Jumalan Karitsa 332 Raamatun ennustuksessa * 21 merkittävää ilmestystä pääsiäisen ja ristin äärellä * Jumalan Karitsa paljastettuna Israelin seitsemässä Jumalan juhlassa * Jokaisen kristityn oma risti * Seitsemän suunnatonta siunausta veren ja ristin kautta ym.

Benny Hinn on aikamme tunnetuimpia evankelistoja. Miljoonaluokkia olevat kuulijajoukot kerääntyvät hänen kampanjoihinsa. Kirjan ilmestymisen aikoina Intiassa ja Filippiineillä valmistaudutaan yhteensä kymmenen miljoonan ihmisen saapumiseen kokousareenoille. Hänen päivittäinen Jumalan voimaa korottava tv-ohjelmansa nähdään yli 190 maassa ja valtamerten saarilla. Yksikään julistaja ei ole koskaan tavoittanut koko asutettua maanpiiriä kuten Benny Hinnin monisäikeinen palvelutyö.

Tekijä
Benny Hinn
ISBN
9515851319
ALV-prosentti
10,00 %
Sivumäärä
142
Sidonta
nid.