Jumala on evankeliumi (John Piper)

16,00

tuotetunnus (SKU) KK-57777 Osasto:

”Jumala, joka sanoi, ’Loistakoon valo pimeydestä’, valaisi sydämemme, niin että Jumalan kirkkauden tunteminen, sen kirkkauden, joka loistaa Kristuksen kasvoilta, levittäisi valoaan” (2. Kor. 4:6).

Tämä kirja kertoo asiasta, joka on erittäin lähellä John Piperin sydäntä. Hän puhuu voimakkaasti sen puolesta, että itse Jumala, Kristuksen kuoleman ja ylösnousemuksen kautta, on evankeliumin suurin ja tärkein lahja.

Kristuksen suorittamat evankeliumin teot tai evankeliumin meille suomat siunaukset ovat hyviä uutisia vain silloin, kun ne johdattavat meidät Kristuksen kirkkauden näkemiseen ja siitä iloitsemiseen. Anteeksianto on hyvä uutinen, koska se avaa tien itse Jumalasta nauttimiseen. Vanhurskauttaminen on hyvä uutinen, koska se mahdollistaa pääsyn itse Jumalan läsnäoloon ja ikuiseen ihanuuteen. Iankaikkinen elämä on hyvä uutinen, koska silloin saa nauttia Kristuksesta ikuisesti.

Kaikki Jumalan lahjat ovat rakkaudellisia vain siinä määrin kuin ne johtavat meidät itse Jumalan luokse. Juuri tätä on Jumalan rakkaus: Jumalan sitoutumista tekemään kaiken mitä tarvitaan (jopa antamaan ainoan poikansa kuolemaan), jotta lumoutuisimme siitä, mikä tyydyttää syvimmin ja kestävimmin – hänestä itsestään.

Puhutteleva kirja, joka vetoaa sekä mieleen että sydämeen kääntämällä ylpeän ihmisen katsomaan itsestä poispäin ja näin juomaan armon virvoittavasta lähteestä.

– Mikko Sivonen, pastori, raamatunopettaja, Espoon Kotikirkko, Agricola Teologinen Instituutti

Oletko onnellinen siksi, että näet Kristuksen ristin osoituksena omasta arvostasi, vai siksi, että ristin ansiosta saat iloita Jumalan arvosta ikuisesti? Yhdysvaltalainen pastori ja teologi John Piper esittää lukijalleen kysymyksen, joka tällaisena itsekeskeisenä aikana pysähdyttää meidät terveellä tavalla löytämään uudestaan sen, mistä evankeliumissa todella on kysymys. Jos Jumalaa ei pidetä evankeliumin suurimpana lahjana, mikään hänen lahjoistaan ei ole evankeliumi. Piperin kyky kirjoittaa asioista Kristus-keskeisesti tuoreella tavalla on ainoalaatuinen. Tämä suomeksi ilmestyvä kirja ei ole poikkeus. Olen vuosien varrella itse saanut monia syvällisiä hengellisiä ja raamatullisia oivalluksia John Piperin tuotannosta. Hänen tekstiensä äärellä mieleni ja henkeni ovat usein virvoittuneet. Olen vain ollut harmissani toisten vuoksi siitä, että Piperin tuotantoa ei ole ollut saatavilla laajemmin suomen kielellä. Tämä ahaa-elämyksiä täynnä oleva kirja korjaa vihdoin tilanteen. On hienoa saada Jumala on evankeliumi suomalaisten lukijoiden käsiin. – Pasi Turunen, radiotoimittaja, raamatunopettaja

Joh Piper (teol. tri, Münchenin yliopisto) on opettaja, Desiring God -järjestön perustaja sekä Bethlehem College & Seminaryn kansleri. Hän palveli 33 vuotta Bethlehem Baptist Church -seurakunnan pastorina Minneapoliksessa ja on kirjoittanut yli 50 kirjaa.

Tekijä
John Piper
ISBN
9789526814728
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2015
Sivumäärä
189
Sidonta
pehmeäkantinen