Jumala kuulee rukouksesi (Ulla-Christina Sjöman)

Ulla-Christina Sjöman on vuosien saatossa saanut kohdata ihmisen hädän ja Jumalan vastaukset rukouksiin. Uudessa kirjassaan armoitettu esirukoilija kertoo elämästään ja Jumalan antamasta tehtävästä.

15,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-10592 (Tuote)Osastot: ,

Ulla-Christina Sjöman on vuosien saatossa saanut kohdata ihmisen hädän ja Jumalan vastaukset rukouksiin. Uudessa kirjassaan armoitettu esirukoilija kertoo elämästään ja Jumalan hänelle antamasta tehtävästään. Kirja sisältää myös Sjömanin esirukoushartauksissa pitämiä puheita ja kertoo Jumalan ihmeellisistä rukousvastauksista todistusten muodossa.

”Tie Jumalan luo on aina avoinna. Mutta Taivaallinen Isämme haluaa antaa meille enemmän kuin aavistamme. Me näemme vain hetkellisen hädän, mutta Hän näkee koko ihmisen. Rukous avaa elävän yhteyden Jumalaan – jos niin haluamme.”

Näin sanoo Ulla-Christina Sjöman, joka vuosien saatossa on saanut kohdata ihmisten hädän ja Jumalan vastaukset rukouksiin. Hänelle esirukouksesta tuli elämäntehtävä, joka jatkuu yhä Luukkaan seurakunnassa Helsingissä.

”En voi keneltäkään toiselta oppia enemmän rukoilijan tehtävästä, enkä voi lukea toista kirjaa, joka veisi minut syvemmälle rukouksen mielenkiintoiseen ja hengelliseen todellisuuteen. Tämän kirjan lukeminen syventää suhdettamme Jumalaan.” -Pirkko Jalovaara

Kirjan on toimittanut Kristina Fernström.

Tekijä
Ulla-Christina Sjöman
ISBN
9789515507181
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2008
Sivumäärä
127
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen