Jouluna CD (Club For Five)

Club For Fiven Jouluna-levy sisältää sekä perinteistä joulumusiikkia että kaksi täysin uutta Club For Fiven jäsenten säveltämää joululaulua.

21,90

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-54311 (Tuote)Osastot: ,

Club For Fiven Jouluna-levy sisältää sekä perinteistä joulumusiikkia että kaksi täysin uutta Club For Fiven jäsenten säveltämää joululaulua. Jouluna on albumi, jota kuunnellessa aika pysähtyy. Levyllä keskitytään perinteiseen suomalaiseen jouluun, jossa on vahvasti läsnä sekä hengellinen traditio että joulun ilo. Modernien soundien rinnalle on nostettu hyvin pelkistettyä ilmaisua ja perinteiset joululaulut soivat luonnollisen kuulaina. Yleisön palaute on rohkaissut Club For Fivea riisumaan itsensä tällä levyllä.

– Musiikkimme perustuu vahvemmin kuin koskaan johonkin aivan muuhun kuin rytmiin ja bändi-vaikutelman luomiseen ihmisäänellä. Jouluna-levyä kannattelevat omat alastomina erottuvat äänemme puhtaasti sellaisina kuin ne ovat, yhtye kuvailee.

Jouluna-albumilla laulaa myös hiljattain bändiin paluun tehnyt alkuperäisjäsen Susanna Lukkarinen (os. Hietala). Club For Fiveen lisäksi Maija Sariola, Jouni Kannisto, Tuukka Haapaniemi ja Juha Viitala. Club For Five on vuonna 2000 perustettu a cappella -lauluyhtye. Uransa aikana ympäri maailmaa esiintynyt yhtye on julkaissut viisi kultaa myynyttä albumia ja lunastanut paikkansa yhtenä Suomen suosituimmista lauluyhtyeistä. Club For Fiven ensimmäinen joululevy Rekiretki julkaistiin 2007.

Kappalelista

1. Maa on niin kaunis (Toivioretkellä)
2. Joulupuu on rakennettu
3. On hanget korkeat nietokset
4. Jumala kuiskaa joulun
5 .Tule joulu kultainen
6. Reippahasti käypi askelet
7. Heinillä härkien kaukalon
8. Kun joulu on
9. Joulun kellot
10. Kuusi on tuotu eteiseen
11. God Rest You Merry, Gentleman
12. Jouluna
13. Jouluenkeli
14. Prinsessalle

Tekijä
Club For Five
ISBN
5053105994021
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2013
Formaatti
cd