Joulun Tähti CD (Pekka Laukkarinen Trio)

Joulun Tähti sisältää suureksi osaksi vanhoja tuttuja joululauluja, iloisella otteella esitettynä.

18,00

tuotetunnus (SKU) KK-49153 (Tuote)Osastot: ,

Suosittu lasten tv-kasvo, muusikko Pekka Laukkarinen julkaisee Trionsa kanssa koko perheen joululevyn, nimeltään Joulun Tähti.

Idea levyyn syntyi, kun Laukkarinen ja Matti Laitinen tekivät ”LemppariJoulu-konserttikiertueen”. Konsertit olivat koko perheelle suunnattuja iloisia konserttihetkiä tuttujen joululaulujen äärellä.

Joulukonserttien suuri suosio innosti heitä tekemään samanmoisen kiertueen myös tänä vuonna ja lisäksi joululevyn. Mukaan he pyysivät trionsa kolmannen jäsenen, pianisti Leevi Helon.

Pekka Laukkarinen on lähes 15 vuoden ajan ollut yksi kysytyimmistä gospel-laulajista ja -lauluntekijöistä Suomessa. Vuodesta 2008 asti hän on toiminut myös MTV3 Juniori -kanavan ruutukasvona ja juontanut useita eri lastenohjelmia. Hänen juontamansa Onnenpäivä-ohjelma oli Kultainen Venla -ehdokkaana 2010 (paras lastenohjelma). Matti Laitinen on multi- instrumentalisti, joka on erikoistunut akustisiin kielisoittimiin. Hänen Freija-yhtyeensä levy SydänJuurilla voitti Emma-palkinnnon 2011 (paras etnoalbumi). Leevi Helo on yleisölle tuttu mm. Pro Fide -yhtyeen entisenä pitkäaikaisena kosketinsoittajana.

Joulun Tähti sisältää suureksi osaksi vanhoja tuttuja joululauluja, iloisella otteella esitettynä. Lisänä on pari uutta joululaulua. Laulut ovat sovitettu hyväntuulisesti ja koskettavasti ja niin että niistä on iloa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Kappelelista

1 Joulupuu on rakennettu
2 Joulun tarina
3 Maa on niin kaunis
4 Ilouutinen
5 Pieni liekki
6 Joulun kellot
7 Tiellä ken vaeltaa
8 Jouluyö, juhlayö
9 Jouluyön hymni
10 Katso minuun
11 Tiesitkö?

Tekijä
Pekka Laukkarinen Trio
EAN
6418770805123
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2012
Tyylilaji
Joulumusiikki